Lifestyle

Horoscop. Astrolog: Schimbări importante pentru o zodie în 2021

Horoscop. Astrolog: Schimbări importante pentru o zodie în 2021

Horoscop. Daniela Simulescu, astrolog DC News, a făcut previziuni pentru anul 2021. Conjuncție dintre Saturn și Jupiter se petrece în Casa 11 , acest lucru vine cu schimbări majore pentru o zodie în 2021.

Această conjuncție o să-și pună amprenta pe toată viața celor din zodia Berbec și cei cu ascendent în această zodie.

„Această conjuncție dintre Saturn și Jupiter se petrece în Casa 11, a planurilor. Nu vă mai faceți planuri. Acceptați orice vine în viața voastră. Prietenii se schimbă. Căutați în viața voastră tot ce e cu grijă pentru planetă și oameni. Se schimbă credința voastră. Nu o să mai credeți în ceea ce credeați până acum. Sunteți dornici de schimbare. Vă veți adapta imediat. Nu mai căutați prieteni de dragul de a căuta prieteni. Poate din 2021 aveți un ochi în plus în zona prietenilor.

Din 2021, o să interacționați cu mai mulți oameni

„În ceea ce privește partea profesională, veți fi deschizători de drumuri. Îi veți învăța și pe ceilalți. S-ar putea să fiți ascultați de mai multe persoane, poate chiar vă puteți implica într-un loc de muncă unde să fiți mai vizibili, să aveți un impact asupra unor grupuri de oameni. Din 2021, o să interacționați cu mai mulți oameni. Deci, prieteni, cele mai năstrușnice schimbări din punct de vedere profesional, și mai multă independență”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie.