Lifestyle

Horoscop azi, 19 martie! Mercur își face simțită prezența. Ce zodie va fi cel mai mult afectataă

horoscop sursă foto: doctorul zilei
sursă foto: doctorul zilei

Weekendul acesta se termină cu o mare influență a planetei Mercur asupra nativilor din zodiac. Acest astru ține foarte mult de aria comunicării și influențează foarte mult calea aleasă și deciziile luate. Apar multe gânduri, cugetări și neînțelegeri.

Iată, mai jos, horoscopul zilei de astăzi, duminică, 19 martie, pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Acești nativi sunt astăzi mai comunicativi decât au fost în ultima perioadă. În plus, foarte multe lucruri se vor lega astăzi, iar deciziile vor fi luate mult mai ușor, căci gândurile nu vor mai fi atât de tulburi.

Taur

Pentru că Mercur traversează începând de astăzi casa subconștientului, nativii taur vor fi măcinați de gânduri, de greșelile trecutului sau chiar de persoane care au trecut prin viața ta și au lăsat urme.

 Gemeni

Gemenii sunt caz mai special de această dată, căci Mercur este tocmai guvernatorul lor, iar acest astru traversează acum sectorul relațiilor interumane, cel al vieții sociale. De astăzi, gemenii încep să fie mai toleranți și mai înțelegători cu cei din jur, încep să fie mai deschiși la oameni noi.  

Rac

În ceea ce-i privește pe raci, Mercur va avea efecte pe ceea ce înseamnă carieră. De aceea, acești nativi vor tinde să reflecte mai mult asupra deciziilor pe care le iau în acest sens, se vor gândi poate la o schimbare de job sau la idei inovative pe care să le pună în practică la locul de muncă.

Leu

La Lei va fi afectat sectorul învățatului și al studiilor. Acești nativi vor ține mai mult la ideea de perfecțiune, vor să descopere mai mult viața și lumea. Sunt curioși de orice și vor să afle foarte multe lucruri astăzi.

 Fecioară

Pe fecioare le așteaptă astăzi un interes foarte mare pentru ceea ce înseamnă partea financiară. Nativii din această zodie vor fi mult mai atenți la bani și chiar se vor gândi serios la o schimbare de job unde venit este mai mare sau să ceară din partea șefului o mărire de salariu.

Balanță

Când vine vorba de balanțe, relațiile de cuplu și căsătoriile vor fi cele vizate astăzi. Astăzi este timpul ca mintea acestor nativi să fie mai limpede, să încerce să se înțeleagă mai bine cu partenerul, să încerce să discute mai mult și să vadă care și unde sunt problemele.

Scorpion

Și în ceea ce-i privește pe scorpioni va fi afectat sectorul muncii. Astăzi, acești nativi se vor gândi să fie puțin mai implicați la job, mai mult decât au făcut-o până acum. Asta pentru că simt că poate mai mult, vor avea idei bune care-i vor ajuta pe viitor.

Săgetător

Și pentru săgetători va fi mai greu pe partea sentimentală astăzi, vor avea aventuri romantice, sau dacă au familie, vor avea mult mai multă atenție față de copii. Va fi vorba despre oameni în ceea ce-i privește pe nativii săgetător astăzi, despre companie și stare de bine alături de cei dragi.

Capricorn

Dacă pentru săgetători vorbeam de oameni, în ceea ce-i privește pe capricorni, în centrul atenției vor fi obiectele. Aceștia sunt puși pe fapte mari, fie că vorbim de cumpărături, de aranjat prin casă sau grădină.

 Vărsător

 Din nou, și în cazul vărsătorilor, vor dăinui multe gânduri astăzi, vor dori să comunice mai mult cu cei din jur despre problemele dintre ei și să găsească o rezolvare. Riscul vine tocmai prin faptul că sunt șanse mari ca limbajul tău să nu fie tocmai unul potrivit pentru astfel de contexte.

Pești

Banii vor fi importanți pentru cei din zodia berbec astăzi. Aceștia se vor gândi serios la planurile de viitor și cum le vor putea gestiona în mod benefic din punct de vedere financiar. Poate vor decide să facă niște economii sau să se împrumute la bancă, scrie perfecte.ro.