Info Actual > Ezoteric > Horoscop. Camelia Pătrăşcanu: „Dispoziție proastă și stări de apatie pentru mai mulți nativi”
Ezoteric

Horoscop. Camelia Pătrăşcanu: „Dispoziție proastă și stări de apatie pentru mai mulți nativi”

Horoscop. Camelia Pătrăşcanu: „Dispoziție proastă și stări de apatie pentru mai mulți nativi”

Horoscop. „Dispoziție proastă și stări de apatie pentru mai mulți nativi”.Astrologul Camelia Pătrăşcanu spune că astăzi, 9 septembrie 2021, „este ziua ideilor, astăzi avem soluții. Suntem mai organizați în prima parte a zilei, mai creativi în a doua parte. O zi minunată pentru toată lumea. Ne merge mintea, suntem isteți, așa încât avem toate astrele de partea noastră să ne dăm răspunsuri”. Așadar,Berbecii poartă negocieri, Capricornii își impun opiniile. Iată horoscopul pentru fiecare zodie:

Berbec

Pentru Berbeci, ziua se anunță foarte frumoasă sub aspect relațional. Întâlniri, discuții, tot felul de negocieri. Au idei, își expun opiniile și primesc și ajutor pentru proiectele pe care le desfășoară astăzi.

Taur
Pentru Tauri, multă muncă astăzi, dar intelectuală. Și este bine să fie atenți și la sugestiile celor din jur, pentru că tot ce iese, iese datorită colaborării cu ceilalți.

Gemeni
Pentru Gemeni este o zi a creativității. Poate că iau lucrurile un pic mia ușor, dar asta e bine. Pentru că, astfel, vor fi mai lejeri, mai dezinhibați. Și leagă, conectează ideile, și sugestiile altora.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, vorbim de o zi organizatorică și gospodărească, la locul de muncă sau acasă. În tot cazul, au multe lucruri de făcut și probabil răstoarnă ordinea pentru a face o altă ordine. Discuții multe în casă legate și de patrimoniu.

Leu
Pentru Lei ziua poate aduce vizite, călătorii, întâlniri foarte importante și interesante. Au multe lucruri de spus, își arată valoarea cunoștiințelor acumulate. Acte, de asemenea, foarte inteligent construite astăzi.

Fecioară
Pentru Fecioare ziua aduce calcule și soluții financiare. Își pot pune în valoarea toate atuurile profesionale. Cert este că muncesc pe bani și știu să își negocieze foarte bine onorariul.

Balanţă
Pentru Balanțe ziua este foarte valoroasă din punct de vedere intelectual. Mintea le merge bine. Și vor face cu mintea lor, cu inteligență lor, tot ce își doresc. Pot fi doar creative sau pot să gândească noi acțiuni și proiecte. Dar și la muncă le merge foarte bine.

Scorpion
Pentru Scorpioni, discreție astăzi. Aud foarte multe lucruri. Poate nu toate sunt de luat în seama. Trebuie să decanteze foarte bine ce e bun și ce nu e bun pentru ei. De asemenea, să fie discreți și să nu transmită mai departe ce află.

Săgetător
Pentru Săgetători ziua este foarte socială. Cască gură la tot ce se aude în târg. Poate că sunt lucruri bune și primesc sugestii foarte valoroase. Își iau modele, sunt mai atenți la persoanele care au reușit în domeniile în care și ei se străduiesc.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu: o zi de autoritate intelectuală

Capricorn

Pentru Capricorni o zi de autoritate intelectuală. Trebuie să aducă argumente acolo unde ei vin cu sugestii sau cu opinii foarte bine subliniate, de date, de acte. Astfel încât tot ceea ce spun să fie probat, și reușesc să-și impună opiniile.

Vărsător
Pentru Vărsători este o zi mai mult a ascultării. Află tot felul de lucruri. Probabil că au și multe întrebări. Și e bine să apeleze la specialiști, să se întoarcă la manuale, să meargă la surse sigure. Astfel încât să afle informațiile de care au nevoie, pentru că sunt foarte valoroase și pentru zilele următoare. Călătorii pentru cei care încă se gândesc la vacanță.

Peşti
Pentru Pești este o zi în care se bazează pe cunoștiintele altora. De aceea e bine fie să asculte sau să fure idei sau lucruri bune, pe care le află de la alții. Sau să se bazeze pe un colaborator. Nu rezolva nimic singuri astăzi, dar este bine pentru că ziua e relațională, potrivit Antena 3.