Info Actual > Ezoteric > Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care va fi lovită din toate părțile. Au o încărcătură negativă
Ezoteric

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care va fi lovită din toate părțile. Au o încărcătură negativă

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care va fi lovită din toate părțile. Au o încărcătură negativă

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care va fi lovită din toate părțile. Au o încărcătură negativă

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat horoscopul pentru sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Află primul ce îți rezervă astrele pentru astăzi. Nativii din zodia Berbec au multe de rezolvat astăzi, în schimb pentru Fecioare, ziua aduce spirit de lucru, iniţiativă, au idei noi.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Pentru Berbeci, multe activităţi astăzi, poate şi ceva drumuri, trebuie să fie un pic atenţi la ele pentru că e bine să fie mai grijulii cu legea şi normele.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Taurii muncesc şi ei ce le place, însă au sentimentul că nu prea au spor, că nu încasează suficient belşug. Şi asta poate din cauza altcuiva.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Pentru Gemeni, mai ales în cămin îşi petrec timpul, unii singuri, alţii pot primi musafiri, un pic obositori, însă e mai bine să stea acasă decât să facă voiaje.

Camelia Pătrăşcanu: „Muncă şi multă alergătură. Să ne încordăm muşchii”!

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Pentru Raci, ziua poate aduce drumuri şi vizite pentru a face servicii. Cu alte cuvinte, iar se gândesc la alţii mai mult decât la ei.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Pentru Lei, bani astăzi. Unii pot descoperi noi modalităţi prin care pot câştiga bani mai eficient, valorificându-şi talentele, în timp ce alţii îşi pun talentele în slujba rezolvării unor treburi care nu sunt neapărat ale lor. Mai şi strică, dar mai şi fac.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Pentru Fecioare, ziua aduce spirit de lucru, iniţiativă, au idei noi, poate găsesc nişte soluţii pe care le-au căutat toată săptămâna, muncesc de zor. Dar nu prea au timp printre alte activităţi să facă lucrurile cele mai spornice pentru ele.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Bine ar fi să se rupă de toată agitaţia cotidiană şi să meargă în acele locuri unde ştiu că îşi liniştesc şi sufletul, dar îşi găsesc şi rost pentru sănătatea lor.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Scorpionii socializează, se întâlnesc cu plăcere, se încarcă din discuţiile cu ceilalţi. Important e să fie lângă persoanele cu adevărat benefice pentru ei şi ceva cheltuieli azi.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător
Pentru Săgetători, primesc ajutor dacă îl cer de la persoane avizate, pregătite sau care au multă dăruire. Şi îşi rezolvă multe treburi dacă lasă orgoliul şi cer sprijin.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Pentru Capricorni, pot fi drumuri sau călătorii pentru a rezolva diverse treburi şi e bine că le rezolvă. Atenţie la volan mai mult. Pe de altă parte, discuţii cu persoane cu care se înţeleg şi pot înţelege de la aceste persoane lucruri care le-au scăpat zilele trecute.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător
Ziua aduce o bună colaborare cu cineva, poate fi chiar şi partenerul de viaţă. Şi fără să insiste sau să ceară, pot primi sprijin şi învaţă astfel că delicat şi cu tact se pot rezolva lucrurile.

Horoscop 27 noiembrie 2021. Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti
Pentru Peşti, o zi foarte bună, special în a doua jumătate a zilei, chiar romantică. Pot primi şi ei ajutor, mai ales dacă ştiu lângă cine să se afle. Ideea este că harta lor pune mult accent pe faptul că sunt ţinuţi în braţe şi trataţi cu multă grijă de altcineva, potrivit Antena 3.