Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Horoscop. Ce ne rezervă astrele pentru 2021? Astrolog: „Va fi anul incertitudinii…”
Ezoteric

Horoscop. Ce ne rezervă astrele pentru 2021? Astrolog: „Va fi anul incertitudinii…”

Horoscop. Ce ne rezervă astrele pentru 2021? Astrolog: „Va fi anul incertitudinii...”

Toată lumea dorește ca anul viitor să fie mult mai bun decât acesta. Iar astrologul Daniela Simulescu va face precizări despre noul an. Ea ne avertizează că vor fi schimbări majore pentru toate semnele zodiacale.

Anul 2021 vine cu schimbări majore pentru toate semnele zodiacale

„Pe prima pagina a unei reviste scria ca anul 2021 va fi bun, in primul rand, pentru dragoste. Dragii mei, tin sa va dezamagesc. Dupa toate calculele mele, 2021 va fi anul incertitudinii. Da, da, da nu 2020 a fost acela. Si multi dintre voi va veti ingrozi ca aoleu, ce ne facem daca va fi asa”.

Astrolog: Soc si groaza! Schimbarea este singura constanta

„Soc si groaza! Schimbarea este singura constanta. Daca nu ar fi fost schimbarea, poate parintii vostri nu s-ar fi intalnit, poate voi nu ati fi existat. Iar schimbarile nu sunt intotdeauna pe placul nostru. Credeti ca socrii/dar mai ales soacrele sunt tot timpul de acord cu “schimbarile” din viata copiilor lor? Nu, dar se adapteaza”, a scris Daniela Simulescu, pe Facebook.

Cum vor fi influențate zodiile în noul an, care sunt semnele avantajate, dar și cine are scris în stele că se va căsători în 2021, aflați sâmbătă, de la ora 15:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News.

De asemenea, Daniela Simulescu va explica și care sunt semnele din harta astrală care prevestesc o personalitate puternică și ce au în comun marii lideri politici din istorie.