Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Horoscop. Ce surprize și încercări ți-au pregătit astrele astăzi, în funcție de zodia pe care o ai
Ezoteric

Horoscop. Ce surprize și încercări ți-au pregătit astrele astăzi, în funcție de zodia pe care o ai

Horoscop. Ce surprize și încercări ți-au pregătit astrele astăzi, în funcție de zodia pe care o ai

Horoscop. Ziua de 4 decembrie vine cu o serie de noi încercări și surprize. Dacă unele zodii își vor întâlni marile iubiri, altele vor avea succes. Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne dezvăluie ce ne rezervă astrele pentru ziua de azi.

Berbec

Va trebui să te împarți între nevoile tale și ale persoanelor apropiate. În prima parte a zilei vei fi mai generos.

Taur

Vei ține cont doar de doleanțele tale. Cu greu vei accepta să fii atent și la cerințele altora, dar asta nu înseamnă că le vei accepta.

Gemeni

Te bazezi pe sprijinul celorlalți și nu îți pui întrebări deloc. Dar ajutorul nu vine niciodată în mod necondiționat.

Horoscop. Ce surprize și încercări ți-au pregătit astrele astăzi, în funcție de zodia pe care o ai

Rac

În prima parte a zilei, vei reuși să îi sensibilizezi pe toți. Dar spre seară vei depune efort pentru aboslut orice îți vei dori.

Leu

Te trezești fără chef și vei căuta calea cea mai ușoară la locul de muncă. Dar nu îți va fi deloc ușor.

Fecioară

Îți vei permite să visezi mai mult ca niciodată. Dar chiar și așa vei reuși să râmâi destul de obiectiv când va fi necesar.

Balanță

Îți faci planuri peste planuri din punct de vedere financiar, pentru weekend. Dar mai bine trăiești viața fără așa multe griji.

Scorpion

Colegii par să te sprijine în momentele cele mai grele. Va conta mult și farmecul tău. Dar nu trebuie să profiți de asta.

Săgetător

Nu neglija sfaturile celor apropiați! În orice caz, astrele îți recomandă să nu fii foarte arogant cu ei. Nu ai nimic de câștigat.

Capricorn

Ceva din comportamentul partenerului tău îți dă de gândit. Dar încă nu ai puterea să îl întrebi. Te vei preocupa de situația financiară.

Vărsător

În prima parte a zilei, te vei axa pe chestiunile profesionale. Dar, spre seară, vei cere mai multă atenție de la partener.

Pești

Ești foarte nerăbdător la serviciu. Colegii îți recomandă să fii mai chibzuit, pragmatic și să nu mai visezi cu ochii deschiși.