Lifestyle

Horoscop. Daniela Simulescu: Conflicte, agresivitate și decizii bruște. Predicții pentru 2022

Horoscop. Daniela Simulescu: Conflicte, agresivitate și decizii bruște. Predicții pentru 2022

Horoscop. Conflicte, agresivitate și decizii bruște. Lună Plină în zodia Berbec intră pe 20 octombrie 2021. Cum sunt afectate zodiile? Astrologul Daniela Simulescu spune că acest fenomen astrologic va influența zodiile pozitiv și negativ. Comportamentul oamenilor se poate schimba radical.

Luna Plină din 20 octombrie predispune la conflicte, agresivitate și decizii bruște

„Luna Plină din Berbec de pe data de 20 octombrie va dinamita relațiile și parteneriatele. Furia va fi la tot pasul. Toți vom fi oale sub presiune. Doar că nu vom reacționa atunci când avem de-a face cu situații serioase, ci din nimic. Luna va fi în opoziție cu Marte, deci va fi nevoie să gestionăm și frustrările altora, nu doar pe ale noastre. Un lucru este sigur: Luna Plină din 20 octombrie predispune la conflicte, agresivitate și decizii bruște”, a avertizat astrologul Daniela Simulescu.

Astrograma României pentru ultimele  luni din anul 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi
În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele  luni din an.

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

Daniela Simulescu a făcut calculele pentru 2022. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații

„Anul viitor va scoate la iveală multe relații toxice”, susține astrologul Daniela Simulescu. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații, „de cele mai multe ori dureroase”, conform astrologului DC News.

Oamenilor le place să sufere din dragoste

„Dacă în momentul acesta, în care citești articolul, simți că este ceva ce nu funcționează în relația ta, stai liniștit: vei afla sigur în 2022. Și ne vom mai da seama de ceva în următorul an: de faptul că oamenilor le place să sufere din dragoste. Să rămână lângă o persoană toxică din mai multe motive: frica de singurătate, obișnuință, senzația că nu merită mai mult. Cert este că, în asemenea cazuri, ambii parteneri vor avea de suferit”, a spus Daniela Simulescu.