Info Actual > Ezoteric > Horoscop Lună Nouă în Balanță. Astrologii trag semnalul de alarmă: Schimbări radicale pentru toate zodiile
Ezoteric

Horoscop Lună Nouă în Balanță. Astrologii trag semnalul de alarmă: Schimbări radicale pentru toate zodiile

Horoscop Lună Nouă în Balanță. Astrologii trag semnalul de alarmă: Schimbări radicale pentru toate zodiile

Luna Nouă ajunge în Balanță miercuri, 6 octombrie și, potrivit experților, va aduce unele modificări pentru semnele zodiacului. Potrivit experților, luna ne organizează „viața și calendarul”.

Prin urmare, atunci când luna se schimbă într-un alt semn, există unele schimbări în viața oamenilor. În acest caz, Luna din Balanță aduce echilibru, este un moment de adiere continuă și un mediu conservator. Cu toate acestea, sosirea lunii în Balanță oferă, de asemenea, versatilitate, astfel încât nativii ar trebui să acorde atenție schimbărilor capricioase și indeciziilor.

Balanța necesită în acest caz stimulare intelectuală, raționament și conversație. În plus, gusturile lor deșarte vor fi sporite, așa că se vor îmbrăca bine, se vor parfuma și vor străluci în fața tuturor. Pe de altă parte, ei vor căuta în mod constant iubirea.

Luna Nouă în Balanță: NU semnați acte importante

Nu este recomandabil să semnați hârtii importante, să faceți achiziții de obiecte de comunicare precum telefoane sau computere și să călătoriți. Pe de altă parte, experții sfătuiesc nativii să fie deosebit de atenți pe drum sau cu orice situație care s-ar putea încheia cu un accident.

Acest lucru este valabil mai ales pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Pe de altă parte, observați o energie de neoprit, care va juca în favoarea unor semne precum Gemeni și Vărsător.

Influența mercurului în acest moment va fi complicată, deoarece este retrogradă și tranzitează în Vărsător, prin urmare este necesar să nu oferim mai mult decât ceea ce se poate oferi. Acest lucru se aplică afacerilor și mai ales unor semne ale pământului, cum ar fi Fecioara.

Pe de altă parte, experții analizează faptul că pentru semne precum Pești, Scorpion și cei din Taur nu vor primi energia totală, așa că vor trebui să fie foarte conștienți de starea lor de spirit. În plus, el subliniază că pentru Taur, luna nouă din Balanță îi va ajuta să-și îmbunătățească obiceiurile, așa că vor înțelege semnele în timp, astfel încât să poată găsi un echilibru în relațiile lor.

 Leii vor avea o perioadă în care își vor putea clarifica ideile și vor putea comunica mai bine cu oamenii din jur. Ceva care va face ca totul să înceapă să curgă pentru cei născuți sub acest semn. Începând cu 6 octombrie, Leii vor simți că încep de la zero.

Fecioarele își vor găsi locul și drumul

Fecioara are un nou mod de a privi lucrurile. Aceasta înseamnă că vor descoperi că cei născuți sub semn nu au fost suficient de apreciați, așa că vor căuta să le ia locul. Fecioarele își vor găsi locul și drumul.

Cei născuți sub semnul Scorpion vor găsi o nouă spiritualitate. Așadar, luna nouă din Balanță va deschide ușile unei noi realități într-o noapte magică. Este timpul să se întâlnească din nou. Expertul subliniază importanța dedicării unui moment al zilei pentru a reflecta și a înțelege ceea ce le servește cu adevărat. Această lună vă va aduce bunăstare și calm.

Peștii se vor conecta cu o parte fundamentală profundă. Noi sentimente vor apărea și vor exista zile în care se pot simți vulnerabili și emoționali, cu toate acestea, expertul subliniază că este doar o perioadă de tranziție care le va da putere. În plus, el revizuiește că vor înțelege multe lucruri, unele care pot fi greu de asimilat, dar care se dovedesc a fi necesare pentru a începe o nouă etapă plină de creștere, potrivit Stiridiaspora.