Info Actual > Ezoteric > Horoscop, luni, 19 iulie 2021. Daniela Simulescu: „Lupte de putere și conflicte cu autoritățile”
Ezoteric

Horoscop, luni, 19 iulie 2021. Daniela Simulescu: „Lupte de putere și conflicte cu autoritățile”

Horoscop, luni, 19 iulie 2021. Daniela Simulescu: „Lupte de putere și conflicte cu autoritățile”

Horoscop, luni, 19 iulie 2021. Daniela Simulescu, astrolog, spune că opoziția dintre Soare și Pluto aduce vești proaste.  Ne va predispune la lupte de putere și conflicte cu autoritățile. O zodie e sfătuită să evite conflictele.

Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat horoscopul pentru luni, 19 iulie. Nativii din Berbec sunt sfătuiți de astre să  evite pe cât posibil conflictele cu șefii sau colegii mai rigizi, iar cei din zodia Gemeni încearcă să găsească nod în papură apropiaților. Uite cum arată horoscopul pentru astăzi, prezentat de către astrologul Daniela Simulescu, la DC News:

Berbec

Astrele îți recomandă să eviți pe cât posibil conflictele cu șefii sau colegii mai rigizi. Este una dintre acele zile tensionate.

Taur

Orice cuvânt dur poate avea repercusiuni neașteptate. De aceea, ar fi bine să nu te implici în discuțiile colegilor sau ale prietenilor.

Gemeni

Vei încerca să găsești vinovați pentru cheltuielile nechibzuite din ultimele zile. Dar, în adâncul suftelului, știi bine cine este responsabil.

Rac

Simți că unele persoane vor prea mult de la tine, deși nu ți-au spus niciodată asta. Este vorba de o nesiguranță interioară.

Leu

Colegii vor fi reticenți la propunerile tale și vor încerca pe căi indirecte să te facă să renunți. Însă tu te vei ține tare și nu vei accepta.

Fecioară

Te vezi nevoit să faci pe profesorul. Fie pentru unii apropiați, fie pentru colegi. Dar ai adevărate calități pedagogice.

Balanță

Ți se pare că oamenii sunt prea duri și că tu nu meriți un asemenea tratament. Însă este nevoie să accepți că așa le este comportamentul.

Scorpion

Apropiații nu vor fi foarte convinși de cuvintele și calitățile tale oratorice. Vor crede că sigur ai tu un interes ascuns.

Săgetător

Ești prea curios spre neplăcerea partenerului și a colaboratorilor. Pui prea multe întrebări și ceri permanent argumente.

Capricorn

S-ar putea ca partenerul să îți respingă orice inițiativă. Nu are încredere în tine și ai face bine să afli de ce.

Vărsător

Începi săptămâna destul de obosit. Îți poți prioritiza mai bine proiectele pentru că altfel vei face multe și nimic.

Pești

Copiii vor avea un comportament ciudat. Recomandabil ar fi să îi întrebi care este problema și să nu te lași până nu afli.