Lifestyle

Horoscop Mariana Cojocaru pentru final de primăvară. O zodie va trebui sa ia o decizie majoră cu impact pe următorii patru ani

Horoscop Mariana Cojocaru
sursa foto: Fanatik.ro

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat recent horoscopul finalului de mai, anunțând că tranzitul de la primăvară la vară aduce efect de bumerang.

Mai mult, o zodie va trebuie să ia o decizie majoră în perioada imediat următoare, care ca avea un impact serios pentru următorii patru ani.

Mariana Cojocaru, previziuni importante pentru ultima parte din luna mai

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru finalul lunii mai. O zodie trebuie să facă față unor mari provocări în săptămânile care urmează.

Conform horoscopului anunțat de Mariana Cojocaru la România TV, ideea prin care nativii din zodia Capricorn au de traversat o perioadă destul de controversată în trecerea de la luna mai la luna iunie și implicit de la primăvară la vară. Astfel, în viața acestora apar persoane care îi vor provoca, iar ei trebuie să reziste dacă vor să depășească cu bine aceste săptămâni.

Nativii acestei zodii vor fi puși în fața unor decizii importante și la mari încercări, așa că ar fi bine să se gândească în primul rând la ei și mai apoi la efectele pe care o alegere le va avea asupra celor din jurul lor.

„La Capricorn, mărul discordiei vine nu de la ceea ce înseamnă aspectele din Capricorn, ci de la faptul că Soarele natal face cuadratură cu Jupiter, și de la faptul că ei trebuie să înțeleagă că și dacă nu provoacă ceva, vin alții care îi provoacă. Ei, în general, sunt foarte diplomați ca structură, dar dacă tu ai făcut în tăcere anumite mișcări, ai luat niște decizii în așa fel încât să-ți fie bine ție și altora să nu conteze dacă le este bine sau nu, la un moment dat roata se întoarce”, avertizează reputatul astrolog.

Tensiuni care se întorc împotriva Capricornilor

De asemenea, Mariana Cojocaru mai arată că nativii din zodia Capricorn vor avea parte și de tensiuni, care se întorc împotriva lor. Practic, pentru cei născuți sub acest semn zodiacal, afectul de bumerang se întoarce într-un moment neașteptat. Practic, cine a greșit trebuie să plătească, iar niciun lucru nu se întâmplă fără motiv în Univers. Din acest motiv, acești nativi ar fi bine să fie pregătiți pentru ce va urma.

„Mărul discordiei vine pe niște tensiuni pe care fie le-ai provocat în trecut, fi acum cam între 2-4 ani de zile și ceea ce vrei tu să înțelegi sau să corectezi la tine de aici încolo. Pentru că tensiunile nu sunt întâmplătoare și planetele nu se mișcă întâmplător în univers, au un mesaj pentru fiecare dintre noi. Prin urmare, Capricornul trebuie să fie atent cum îşi așterne, pentru că așa urmează să doarmă. Greșești? Efectul este de bumerang”, a mai completat Mariana Cojocaru vorbind despre acest horoscop.