Lifestyle

Horoscop 18 mai 2023! Joia aceasta e plină de schimbări pentru mai multe zodii

horoscop sursă foto: evz.ro
Credit imagine: evz.ro

Ne apropiem încetul cu încetul de finalul perioadei de Mercur Retrograd din zodi Taurului. Doar până pe 21 mai s-ar părea că lucrurile vor merge pe… dos. De fapt, retrogradarea unei planete nu este o condamnare la încurcături și alte probleme. Poate fi pur și simplu o perioadă de schimbări, în special conform valorilor după care se ghidează Taurul: stabilitate, iubire de frumos, valori materiale.

Astfel, nativii multor zodii se pot găsi în căutarea liniștii, chiar dacă structura personalității lor este una mai degrabă predispusă la risc. Pe de altă parte, e foarte posibil ca înșiși Taurii să fie scoși din țâțâni și să exploreze lucruri noi… sau chiar noi povești de dragoste.

Berbec

Berbecii își găsesc motivația interioară de a se împlini pe plan profesional. Fie că e vorba de un nou loc de muncă, o afacere sau un proiect inovator, lumea e a ta.

Taur

Este momentul să lași garda jos și să lași dragostea să pătrundă în viața ta. Dacă ai în minte pe cineva, ziua de mâine ar putea fi decisivă pentru concretizarea relației voastre. Dacă nu, vei fi mai susceptibil la situații în care să întâlnești persoane noi. Iar dacă ești deja în relație, te vei apropia de partener și mai mult decât până acum.

Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili, iar asta îi ajută atât de plan profesional, cât și pe plan personal. Banii se fac doar rareori în singurătate! Fii deschis la toate oportunitățile sociale care ți se arată și s-ar putea să-ți găsești nu numai noi prieteni, ci și o sursă incredibilă de venit.

Rac

Riști să te lași copleșit de toate atribuțiile pe care ți le-ai însușit în ultima perioadă. Fiind emotivul horoscopului, acum ai mai mult ca niciodată nevoie de o zi de liniște. Retrage-te alături de o persoană dragă și faceți un maraton de seriale. Nu mai e mult până la weekend!

Leu

Aceasta este o zi în care devii un adevărat lider și îndrumător pentru cei din jurul tău. Nu te lăsa copleșit de responsabilitate!

Fecioară

Trăiești într-o lume nebună, dar rigoarea și calmul tău te ajută să depășești cele mai întortocheate situații cu care te vei confrunta astăzi la locul de muncă. În schimb, familia ta va fi o adevărată oază de liniște.

Balanță

Ca de obicei, vei juca rolul de mediator în grupul tău de prieteni, care se află în relații din ce în ce mai tensionate. Încearcă să nu te încarci în exces cu energiile lor negative.

Scorpion

Finalul acesta de săptămână va fi terapeutic pentru tine. Este momentul să te desparți de persoanele care primesc, primesc și iar primesc de la tine, dar care nu oferă nici pe departe la fel de mult înapoi.

Săgetător

Și Săgetătorul este un nativ marcat de schimbări majore în această perioadă. Se întrevăd mari schimbări – poate chiar un stagiu sau un loc de muncă în străinătate. Adică exact ceea ce te stimulează cel mai tare.

Capricorn

Te poți simți consumat de ambiție, care este o trăsătură caracteristică ție. Încearcă să-ți setezi niște standarde realiste, pentru a nu fi dezamăgit de persoanele din jur, în special de colegii de studii sau de serviciu.

Vărsător

Este momentul să-ți lași creativitatea să zburde. Ideile tale vor fi ascultate de mai mulți oameni ca niciodată.

Pești

Persoanele dragi ție trec prin perioade dificile. Dar atâta vreme cât le ești alături, cu compasiunea specifică, totul va fi bine.