Lifestyle

Horoscop RUNE la final de octombrie. Mihai Voropchievici: Protecţie divină pentru unii nativi

Horoscop RUNE la final de octombrie. Mihai Voropchievici: Protecţie divină pentru unii nativi

Horoscop RUNE la final de octombrie. Mihai Voropchievici: Protecţie divină pentru unii nativi din zodiac.

Horoscop RUNE 25 – 31 octombrie. Darurile runelor pentru toate zodii a fost dezvăluit de celebrul numerolog Mihai Voropchievici, sâmbătă, 23 octombrie în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Specialistul spune că pentru săptămâna 25 – 31 octombrie, runele vin cu vești bune pentru unele zodii, iar pentru altele trebuie să se aștepte la schimbări. Săptămâna aceasta este o săptămâna de protecţie divină din toate punctele de vedere.

Berbec
Berbecii sunt în culmea fericirii săptămâna viitoare, e vorba de o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional, bucurie mare.

Taur
Taurul are o săptămână în care trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, să susţină o mică bătălie mai furtunoasă, dar runa vine cu amendamente: lăsaţi disputele şi bătăliile şi încercaţi să fiţi calmi, că totul se aranjează. Deci, nu porniţi la luptă!

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021. Gemeni
La Gemeni, fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele se vor împlini, încep să se dezlege poveştile de toamnă.

Rac
Racii au o săptămână de rezolvare a tuturor problemelor care îi frământă, care îi apasă, iar acum sunt obligaţi să găsească rezolvarea numai angajând câte o discuţie sinceră, deschisă cu ceilalţi membri ai familie. Nu pot singuri, pentru că ei sunt familişti convinşi.

Leu
Pentru Lei, să rămână în aşteptarea unei schimbări foarte importante. Acasă, curând, să fiţi pregătiţi. Lucruri bune trebuie să vină în Casa Leului.

Fecioară
Fecioara are o săptămâna de protecţie divină din toate punctele de vedere. Nicio energie negativă nu-i atinge în săptămâna care vine.

Balanţă
S-a întâmplat pentru Balanţe să-i lovească şi pe ei Vunjo. Deci, pentru săptămâna viitoare, Balanţele au câştigat pe toate planurile, să fie sigure, li se îndeplinesc toate dorinţele, dar nu cele abracadabrante.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021. Scorpion
Scorpionul are o săptămână în care trebuie să fie forţos, rezistent, trebuie să aibă puterea să depăşească alte provocări ale soartei care vin zilele viitoare. Trebuie să fiţi puternici, daţi o probă de încercare săptămâna viitoare.

Săgetător
Săgetătorii sunt pe o pojghiţă de gheaţă săptămâna viitoare, o pojghiţă foarte subţire, deci trebuie să fiţi foarte prudenţi. Atenţie la cum vă exprimaţi, că nu sunteţi oameni răi.

Capricorn
Capricornii trebuie să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute numai pentru cei care ştiu să aştepte. În caz contrar, ei pot să nu mai primească nimic.

Vărsător
Vărsătorul are nevoie să-şi consolideze poziţia, pentru că undeva vine cu dragoste, căsnicie, căsătorie, pe final de an, iar acum el trebuie să demonstreze cine e.

Peşti
Peştii primesc un mesaj şi trebuie să fie atenţi şi pregătiţi să-l recepţioneze. Au parte de lucruri frumoase şi plăcute.