Info Actual > Ezoteric > Horoscop. Un studiu FBI arată care sunt cele mai periculoase semne zodiacale: Unii nativi au probleme de comportament
Ezoteric

Horoscop. Un studiu FBI arată care sunt cele mai periculoase semne zodiacale: Unii nativi au probleme de comportament

Horoscop. Un studiu FBI arată care sunt cele mai periculoase semne zodiacale: Unii nativi au probleme de comportament

Horoscop. Un studiu FBI arată care sunt cele mai periculoase semne zodiacale: Unii nativi au probleme de comportament! Tu te ești printre ele?

Un studiu FBI a reușit să demonstreze care sunt cele mai periculoase semne zodiacale. Nativii din zodia Rac, urmat de Taur, Săgetător, Berbec și Capricorn sunt cele cinci semne care au probleme de comportament precum gelozia, infidelitatea, ipocrizia, sinceritatea și chiar senzualitatea.

Horoscop. Un studiu FBI arată care sunt cele mai periculoase semne zodiacale: Unii nativi au probleme de comportament

Rac

Potrivit acestui studiu, cel mai mare număr de infracțiuni legate de violența de gen a fost comis de persoane din această zodie, care sunt cele născute între 21 iunie și 22 iulie. După cum a fost detaliat în anchetă, FBI a considerat oamenii din acest grup ca fiind psihopați și oameni instabili mental.

Dar nu variază doar semnul care marchează oamenii la naștere, ci și ascendentul acestora, care este determinat de momentul și anul nașterii. Există mulți oameni Rac care sunt creativi, extrovertiți, amuzanți și super iubitor. Problema lui constă în lipsa de stabilitate mentală și emoțională.

Taur

Pe locul doi se află cei născuți între 20 aprilie și 20 mai, legat de infracțiuni de spălare de bani, conform FBI.

Cu toate acestea, Taurul poate fi unul dintre cei mai iubitori, înțelegători și protectori oameni din zodiac. De multe ori, aceeași trăsătură pozitivă se poate pune în opoziție dacă acea protecție devine posesie, adăugată naturii sale încăpățânate.

Săgetător

Acesta este al treilea în poziția celor mai periculoase semne. Potrivit studiului FBI, crimele acestor prizonieri au de-a face cu furtul, deși majoritatea s-au desfășurat fără violență.

Cu toate acestea, persoanele născute între 22 noiembrie și 23 decembrie tind să aibă personalități libere, pozitive și super distractive, deși uneori puțin egoiste.

Berbec

Aceștia au tendința de a comite infracțiuni respectând ordinele terților și sunt legați de mafie. Persoanele din această zodie sunt cele care s-au născut între 21 martie și 19 aprilie.

Când se simte judecat, Berbec este de obicei foarte dur cu oamenii, deși în general sunt plini de viață și energie, mereu cu proiecte noi în minte.

Capricorn

Dacă vă întrebați care este cel mai periculos semn atunci când sunteți supărat, nu puteți să nu menționați acest semn, potrivit FBI. Profilurile studiate erau legate de tâlhărie și infracțiuni pe scară largă organizate și periculoase, așa îi definesc cercetările.

Această zodie aparține persoanelor născute între 22 decembrie și 19 ianuarie. Deși sunt cunoscuți ca oameni răutăcioși, sunt de obicei profiluri de pacienți cu care este greu de luptat, potrivit stiridiaspora.ro.