Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Zodia care află un adevăr dureros
Ezoteric

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Zodia care află un adevăr dureros

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Zodia care află un adevăr dureros

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Zodia care află un adevăr dureros. Mihai Voropchievici a cerut runelor să-i transmită cum va fi săptămâna asta pentru toți românii, iar viitorul este amestecat. În perioada următoare. Și ce-ți poți dori mai mult a spus celebrul numerolog la Antena3.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 18-24 ianuarie realizat de Mihai Voropchievici arată o săptămână a adevărului și împlinirea viselor pentru români. Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec.

Intră în atenţia unei persoane dragi care se gândeşte la ea şi ce zice, dacă tot mă gândesc la tine, hai să îţi trimit un cadou minunat. O săptămână cu posibilităţi de a primi cadouri, oferte, bonificaţii, lucruri plăcute.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul intră să facă el consiliu de familie ca să îşi rezolve problemele care îl frământă. Discută cu ceilalţi membrii ai familiei că să găsească rezolvările.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii au o săptămână în care pot afla un adevăr foarte important, cu un marcaj destul de dur. Poate acest marcaj să îi schimbe viaţa sau pur şi simplu să îi facă o traumă. Depinde de fiecare ce are prin zonă.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racul, a dat necazul peste el şi l-a lovit Vunjo. A fost o dată runa pentru anul trecut şi acum a doua oară. Vunjo pentru Răcuşori. Fericire!

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Poate să primească veşti bune, sume de bani importante sau cadouri surpriză.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioara are o săptămână în care poartă dispute, mici bătălii. Sunt discuţii mai ridicate sau mai coborâte pe ton. Sfatul runei este să nu fie îngrijoraţi. Lăsaţi certurile că totul se aranjează într-un final. Deci, nu vă consumaţi energiile de pomană.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Este ponit să facă un uragan. Sunt puse pe răzmeriţă, bătălii furtunoase cu cei de acasă, cu cei din jur, cu toată lumea. Se ceartă. Încă e ianuarie şi e o lună de alternanţă. Acelaşi sfat şi pentru Balanţe. Rămâneţi calmi, nu vă ambalaţi că totul se va aranja. Nu faceţi scandal pentru lucruri mărunte.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionii au o săptămână în care e puţin mai complicat. Trebuie să dea dovadă de rezistenţă, de forţă, de tărie, de putere să depăşească această săptămână care vine cu totul felul de provocări şi tot felul de încercări. Şi profesional, şi material. Trebuie să fie foarte atenţi cum îşi administrează energiile.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Simte nevoia să se liniştească, să comunice cu Dumnezeu. Simbolul necunoscutului. Se retrag şi îşi pot face o analiză interioară. Un mic bilanţ. Meditaţi şi puneţi-vă în ordine toate lucrurile care vă frământă, iar rezolvarea se face cu forţa divină.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Salt rapid calitativ în existenţa Capricornului în săptămâna ce urmează. Culege roadele.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
O suită de schimbări majore în săptămâna următoare.