Lifestyle

Horoscopul săptămânii. Zodiile care au parte de cele mai mari provocări

Zodii, sursa foto ego.ro
sursa foto ego.ro

Horoscopul acestei săptămâni vine cu noi schimbări pentru nativi. Aceștia se vor confrunta cu mari provocări în această perioadă. Dar, viața anumitor persoane este pe cale să se schimbe. 3 zodii vor avea parte de cele mai mari încercări de la viață. Horoscopul ne arată că mișcarea astrelor va supune nativii la teste și momente tensionate, din care au ceva de învățat.

Potrivit zodiacului, în această săptămână poți acționa sau poți rămâne în urmă. Este un moment de cumpănă, care va afecta anumite semne zodiacale. Aceștia se vor regăsi în situații destul de dure, dar pe care le pot depăși prin anumite metode.

Horoscopul săptămânii

Va trebui să te pregătești între 14 și 19 noiembrie 2023, deoarece vei fi tras la răspundere. Atât pentru lucrurile pe care te-ai angajat să le faci, cât și pentru cele pe care le-ai făcut deja. Luna Nouă în Scorpion din această săptămână a marcat un punct de cotitură pentru multe semne zodiacale. Asta implică faptul că este timpul să mergi înainte sau să continui în stadiul în cate te afli la acest moment.

Luna se află în opoziție cu Uranus în această săptămână. Ceea ce va pune la încercare simțul tău de unicitate. În mod pozitiv, vei putea să te bucuri de puterea reparatoare a influenței Lunii cu Venus în ultima zi a săptămânii. Așa că, orice s-ar întâmpla, totul se va rezolva în cel mai bun mod.

Rac

Horoscopul acestei zile ne arată că Racii se confruntă cu provocări. Până acum te-ai bazat pe securitate, calm și pace. Vei primi fără îndoială ceea ce îți dorești, dar poate fi nevoie de ceva efort. Oamenii care nu au cele mai bune intenții îți pun la încercare toate eforturile depuse.

Săptămâna 14-19 noiembrie 2023 îți va arăta că nu toată lumea este de partea ta. Dar te va ajuta și să decizi pe cine să eviți. Vei realiza simultan că nu ai nevoie de ei în preajmă și că ești singura persoană care te susține. Vei avea parte de o săptămână grea.

Scorpion

Va trebui să-ți pui la încercare propriile emoții în această săptămână. Din moment ce Luna Nouă este în Scorpion, ar trebui să fii deja precaut. Ești conștient că nimeni altcineva din lume nu îți va lua apărarea. În primele câteva zile de Lună Nouă, vei lua orice decizie importantă.

Cu toate acestea, este posibil să ajungi să regreți decizia în timpul trigonului lui Neptun. Vei avea parte de provocări. Acceptă schimbarea ca soluție pentru tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Toate acestea pot fi legate de domeniul romantic. Se pare că te îndrepți în direcția corectă pe plan profesional.

Pești

Vei avea parte de un început de săptămână promițător, dar există câteva potențiale capcane de care trebuie să fii atent. Trigonul lunar Neptun și sextilul lunar Pluton sosesc în același timp. Acest lucru te va determina să îți pui foarte serios sub semnul întrebării o alegere recentă. Este posibil să te trezești preocupat de facturi sau de bani pentru o perioadă lungă de timp.

Vei simți greutățile vieții în cursul săptămânii. Problema fundamentală este pur și simplu modul în care gestionezi stresul. Poate că lucrurile nu sunt atât de îngrozitoare pe cât crezi. În ciuda acestui fapt, le vei duce totuși până la capăt, conform Catine .