Lifestyle

Horoscopul zilei! Joi, 27 august. Nativii Pești își asumă prea multe responsabilități

Horoscopul zilei! Joi, 27 august. Nativii Pești își asumă prea multe responsabilități

Horoscopul zilei! Joi, 27 august. Nativii Pești își asumă prea multe responsabilități.

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a prezentat horoscopul zilei de joi, 27 august. Nativii Leu vor fi foarte nostalgici.

Berbec

Pui mare preț pe corectitudine la locul de muncă. Nu suporți ca vreun coleg să treacă printr-o nedreptate.

Taur

Optimismul de la începutul zilei poate fi bun dacă este urmat și de fapte concrete. Nu aștepta ca oamenii să ghicească ce vrei.

Gemeni

Discuțiile cu partenerul despre cine trebuie să se ocupe astăzi de treburile casnice vor dura mult și vor crea frustrări.

Rac

Colegii se bârfesc între ei și tu vrei să te detașezi de această situație. Însă te vei trezi implicat în discuțiile lor.

Leu

Îți este dor de unele persoane dragi și te gândești la ele. Poate ar fi cazul să le contactezi, să vezi ce fac și dacă au nevoie de ajutor.

Fecioară

Îți faci curaj să inițiezi o discuție și vei avea mult de câștigat de pe urma acestui fapt. Gândurile tale te țineau pe loc.

Balanță

Ceilalți vor reacționa față de tine așa cum i-ai obișnuit. Deci nu te supăra dacă sunt nehotărâți sau dacă sunt neasumați.

Scorpion

Colegii se demonstrează a fi de mare ajutor atunci când le ceri ceva. Fii mai atent la sumele pe care le cheltuiești pentru pasiunile tale.

Săgetător

Ești precum un copil mic. Te superi imediat dacă nu primești atenție la serviciu sau dacă oamenii dragi nu te bagă în seamă.

Capricorn

Partenerul este lipsit de vlagă și te simți obligat să faci ceva să iasă din această stare. Dar va fi foarte greu.

Vărsător

Discuțiile în contradictoriu nu vor fi deloc constructive. Chiar dacă sunt solicitate de către alții. Deci rămâi neutru astăzi!

Pești

Aprecierea de la locul de muncă va fi veni și cu multe alte responsabilități. Încearcă să nu te înhami la ceva ce nu poți duce.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *