Lifestyle

Horoscopul zilei! Sâmbătă, 8 august. Luna și Marte din Berbec ne vor da multă energie

Horoscopul zilei! Sâmbătă, 8 august. Luna și Marte din Berbec ne vor da multă energie

Horoscopul zilei! Sâmbătă, 8 august. Luna și Marte din Berbec ne vor da multă energie.

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a prezentat horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 8 august. Balanțele vor avea discuții cu partenerii de viață.

Berbec

Astrele îți recomandă să îți consumi energia prin diverse metode pentru a nu deveni prea agresiv cu oamenii dragi din jurul tău.

Taur

Ai impresia constantă că apropiații te împiedică din a-ți duce planurile la bun sfârșit. Dar de fapt, vinovatul ești tu.

Gemeni

Prietenii vor depăși anumite limite, însă doar din cauza ta. Le-ai permis prea multe altădată, dar acum nu mai ești de acord.

Rac

Vrei ca toți să te asculte, să îți urmeze ordinele și să nu comenteze. Nu uita totuși că este sâmbătă și că nu ești la serviciu.

Leu

Nu vrei deloc să stai pe acasă. Te vei chinui să îți convingi întreaga familie să vină cu tine într-o călătorie.

Fecioară

Vrei să abordezi diferit această zi. Renunți la obiceiurile vechi și cauți altele, total diferite față de ce erai obișnuit.

Balanță

Partenerul cere prea multă atenție și nu este dispus să negocieze. Vei avea numeroase discuții cu el degeaba.

Scorpion

Membrii familiei trag toți de tine, de parcă ai fi slujitorul lor. Nu îți convine situația, dar nici nu ai putere să te opui.

Săgetător

Ești precum un copil. Te bucuri din orice, te agiți mult și vrei să mănânci multe dulciuri. Veselia ta va fi contagioasă.

Capricorn

Cu cât vei insista să petreci timp cu familia, cu atât îți vei da seama că ai greșit. Rudele creează un mediul ostil, nepotrivit pentru tine.

Vărsător

Ești interesat să vorbești cu cât mai multe persoane. Te plictisești prea repede, nu vrei să stai acasă și îi obosești pe cei dragi.

Pești

Ai chef de cumpărături, dar înainte de a face asta verifică încă o dată bugetul lunii. Încearcă să nu îl destabilizezi prea mult.