Lifestyle

I-a dat o lecție de viață! Selly, pus la zid. „Să ştii că vedetele urcă şi coboară”

I-a dat o lecție de viață! Selly, pus la zid. „Să ştii că vedetele urcă şi coboară”

I-a dat o lecție de viață! Selly, pus la zid. „Să ştii că vedetele urcă şi coboară”.

Cu toate că cere respect și se erijează în „educator” al generației tinere, Selly e bun doar în teorie. În practică, însă, lucrurile stau altfel. Fotograful care i-a realizat pozele de absolvire tânărului influencer i-a adus acuze grave pe pagina sa de Facebook. Acesta i-a dat o lecție de viață, pe gratis.

„Salutare Selly (Andrei Șelaru ). Eu ştiu că acum eşti mare vedetă şi îţi mulţumesc pe această cale că eşti „băiat de cuvânt”.

Când m-ai sunat şi m-ai rugat frumos să îţi dau fotografiile de la absolvire cu tine, chiar dacă ţi-am precizat că în general toată lumea va primi fotografiile atunci când vor fi ele gata toate, ai insistat că îţi trebuie în ziua respectivă pentru postări pe social media.

Am zis să fac o excepţie că deh … vedete. Dar te-am rugat frumos ca măcar să precizezi numele autorului acolo unde o foloseşti. Bineînţeles că m-am ţinut de cuvânt şi ţi-am lucrat şi trimis fotografiile cu tine în seara respectivă.

„Cuvantul, seriozitatea şi comportamentul sunt cele care vor rămâne „cu tine” toată viaţa”

Nu numai că te-a durut fix la bască să precizezi numele autorului aşa cum vorbiserăm (că aşa e frumos). Ai şi folosit fotografia atât pe instagram şi youtube folosind un crop astfel încât să nu se observe numele meu care era trecut pe muchia acesteia ca watermark. Ca mai apoi când te-am intrebat de vorbă să „dai doar cu seen”, că ce naiba – acum nu îţi mai ardea buza să mai stai de taină cu „muritorii”.

Dacă tu aşa consideri că e normal să te comporţi în relaţia cu oricine care te ajută atunci când ai nevoie, ce să zic – baftă multă în continuare. Dar să ştii că vedetele urcă şi coboară. Însa cuvantul, seriozitatea şi comportamentul sunt cele care vor rămâne „cu tine” toată viaţa.

Rog şi eu prietenii şi followerii să dea Share la postarea asta, ca să mai contribuim şi noi ăştia puţini câţi suntem, la ascensiunea ta pe cele mai înalte culmi ale vedetismului. Te pup”, a scris Marius Godeanu pe Facebook.

Răspunsul lui Selly

Puțin după ce a publicat postarea de mai sus, Selly a postat pe contul său de Instagram o poză de la absolvire, în care a menționat numele fotografului. Marius Godeanu a făcut un gest cavaleresc. Și-a șters postarea și i-a mulțumit.

„Multumesc Selly pentru mentiune 😉. Hai ca n-a durut 😀. Te pupa fratele tau 😂😂. Ah, sa nu uit 💪💪:”, a spus Godeanu pe Facebook.