Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ilan și Alina Laufer vor avea gemeni! „Sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături și alte alergături”.
Showbiz

Ilan și Alina Laufer vor avea gemeni! „Sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături și alte alergături”.

Ilan și Alina Laufer vor avea gemeni! „Sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături și alte alergături”.

Ilan și Alina Laufer vor avea gemeni! „Sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături și alte alergături”.

Candidatul din partea Platformei Social Liberale la functia de primar pentru Primăria Capitalei, Ilan Laufer, este în culmea fericirii. Cu doar câteva zile înainte de alegerile de pe 27 septembrie, Laufer a însoțit-o pe soția sa, Alina Laufer, la primul control după ce aceasta a anunțat că a rămas însărcinată.

Surpriza a fost de proporții atunci când cei doi au aflat că s-au prins ambii embrioni care au fost implantați la inseminare și că se dezvoltă normal! Prin urmare, cei doi vor deveni părinți de gemeni.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a fost mesajul lui Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.
alina laufer-ilan-laufer-karina

„Sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături, stat în picioare și alte alergături”

Alina Laufer mai are o fetiță din prima sa căsnicie cu Jorge. Aceasta își dorește să devină mamă din nou de opt ani de zile, de când are o relație cu Ilan laufer. Alina a declarat pentru Click! că s-a chinuit mult și a făcut multe proceduri pentru ca această minune să se întâmple.

„Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni!

Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla. Chiar râdeam cu el și spuneam că sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături, stat în picioare și alte alergături. Nu îi vine să creadă, deja se gândește că va scoate doi copii campioni, e foarte motivat.

După atâția ani de încercări acum este un șoc pentru noi că se întâmplă acest lucru! Totul este în grafic și decurge ok. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă”, a declarat Alina Laufer.