Showbiz

Ilie Năstase, rupe tăcerea! Ce se va întâmpla cu căsnicia lui. ”Vom decide ce vom face în continuare”

Ilie Năstase, rupe tăcerea! Ce se va întâmpla cu căsnicia lui. ”Vom decide ce vom face în continuare”

Ilie Năstase, rupe tăcerea! Fostul tenismen a avut primele reacții în legătură cu scandalul în care ar fi implicat. Sportivul a dezvăluit ce s-a îmtâmplat în seara în care soția sa, Ioana Năstase a sunat la 112 pentru a putea ieşi din casă.

Ce se va întâmpla cu căsnicia celor doi

Ilie Năstase a spus ce se va întâmpla cu căsnicia lui în viitorul apropiat. Se pare că lucrurile s-au liniștit în familia Năstase. Cel puțin asta arată și pozele în care cei doi au fost surprinși împreună. Mai mult acestea sunt si susţinerile lui Ilie Năstase.

”Pozele le-aţi văzut, alea sunt, sunt eu cu soţia mea. Suntem împreună acum, vom decide ce vom face în continuare. Sunt discuţii contradictorii în orice familie, dar numai noi putem să rezolvăm povestea asta”, a declarat Ilie Năstase.

Poliţia nu a fost niciodată la el în casă

Mai mult decât atât, fostul tenismen, Ilie Năstase spune că nu a fost la el în casă niciodată, poliția.

”Ne întâlnim, suntem oameni normali, ne ducem la masă, nu e nimic rău în treaba asta. Suntem de trei ani împreună, ne-am certat asta e, se ceartă multe lume, nu suntem singuri. Şi tot ce a apărut, în proporţie de 90% nu este adevărat. Cu poliţia care a intrat la mine în casă, poliţia nu a intrat în primul rând la mine în casă”, a mai explicat Ilie Năstase.

Ioana Năstase a cerut ajutorul poliție, fix cu o săptămână în urmă, spunând că a fost agresată chiar de soțul ei, Ilie Năstase. Încă de la acel moment, doamna Năstase a încercat să fie cât se poate de împăciuitoare, potrivit Antena 3.