Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ilinca Vandici, mesaj emoționant despre situația care a lovit omenirea: “Este alegerea noastră…”
Showbiz

Ilinca Vandici, mesaj emoționant despre situația care a lovit omenirea: “Este alegerea noastră…”

Ilinca Vandici, mesaj emoționant despre situația care a lovit omenirea: “Este alegerea noastră...”

Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoarea de la  Kanal D, a transmis un mesaj fanilor despre situația care a lovit omenirea . Vedeta TV indeamna la calm si la fructificarea la maximum a timpului petrecut alaturi de cei dragi, respectand in totalitate indicatiile autoritatilor.

In aceasta perioada pe care o petrece acasa, impreuna cu familia, Ilinca Vandici povesteste ca activitati zilnice precum orele de gimnastica, gatitul sau jocurile de tot felul, impreuna cu membrii familiei ii mentin starea de bine si increderea ca va fi bine.

Ilinca Vandici, mesaj emoționant: Folosesc in favoarea mea fiecare clipa

​“Folosesc in favoarea mea fiecare clipa, acum am timp sa stau toata ziua cu familia, sa descoperim caminul nostru impreuna. Jucam impreuna remi, activity, uno, monopoly. In fiecare seara ne adunam in jurul mesei si ne facem serile mai frumoase. Incerc sa mananc atat cat pot de sanatos, sa imi pastrez un program echilibrat, fac sport in casa, am si aratat prietenilor mei din online cam cum se desfasoara aceste ore de sport, de acasa.

Sunt convinsa ca vom trece cu bine peste aceasta perioada, depinde doar de noi sa fie totul bine. Avem o putere imensa de a schimba lumea, dar este alegerea noastra sa devenim mai buni, cu mai multa compasiune si atentie la ceea ce se intampla in jurul nostru”, a spus vedeta Kanal D.