Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ilinca Vandici vrea să meargă la serviciu. „Vreau să începem filmările”
Showbiz

Ilinca Vandici vrea să meargă la serviciu. „Vreau să începem filmările”

Ilinca Vandici vrea să meargă la serviciu. „Vreau să începem filmările”

Ilinca Vandici vrea să meargă la serviciu. „Vreau să începem filmările”. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” a mărturisit că una dintre cele mai mari dorințe ale ei este aceea de a se întoarce la muncă. În cadrul unei sesiuni de întrebări-răspunsuri pe care a ținut-o pe pagina sa de Instagram, Ilinca Vandici vorbit despre perioada de carantină.

Au trecut deja două luni de când au fost sistate filmările emisiunii pe care o prezenta la Kanal D, „Bravo, ai stil!”. Vedeta a dezvăluit că tot ce își dorește este să revină la muncă. Dar că, momentan, nu este cunoscută data la care vor fi reluate filmările.

„Înnebunesc. E ok, pot să stau în casă. Dar măcar vreau să muncesc. Vreau să începem filmările la Bravo, ai stil!”, le-a spus Ilinca fanilor săi.

Vedeta a mai spus că a renunțat și la planurile de vacanță.

„Îmi făcusem planuri. Am zis că mergem la mare sau poate că mergem în Grecia. Dar am înțeles că nu va fi posibil. Nu-mi doresc decât să încep munca”, a mărturisit Ilinca.

Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un îndemn la a păstra regulile de izolare la domiciliu.

„1 sau 2 ?  1 Mai este despre cum vrem noi sa îl petrecem!  Anul acesta #stamacasa. Personal am înlocuit mititeii cu căpșunile și plaja cu gazonul din curte…  Voi cum petreceți?  Să aveți o zi minunata!!!”, a fost mesajul Ilincăi Vandici.