Lifestyle

“IMAGINE”, cel mai mare spectacol de apă, foc și lumina de pe Planetă, demn de Cartea Recordurilor

“IMAGINE”, cel mai mare spectacol de apă, foc și lumina de pe Planetă, demn de  Cartea Recordurilor
laservision.com.au

„IMAGINE” a devenit una dintre atracțiile strălucitoare și destinațiile turistice cu trafic intens din Dubai

Cea mai mare proiecție  cu apă a fost înregistrată în Cartea Recordurilor odată cu revelionul anului 2017 unde, datorită Dubai Festival City din Emiratele Arabe Unite, a lansat noua atracție multi-media, numită IMAGINE.

Proiecție cu apă de 893 metri pătrați

La momentul respectiv, o proiecție enormă de 893 m² a fost afișată pe o perdea de 30 de fântâni de apă și ceață din Festival Bay, în afara mall-ului. Display-ul de 360 de grade, numit „Stardancer”, a inclus și muzică, artificii și dans, la acest eveniment luând parte mii de oameni care s-au putut bucura de performanța spectacolului dar si de noul record mondial.

Butonul, pentru începerea spectacolului uluitor, a fost apăsat de Mansoor bin Mohammed, fiul vicepreședintelui și al prim-ministrului din Emiratele Arabe Unite și al conducătorului din Dubai Înaltul Său Șeic Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, potrivit cartearecordurilor.ro

Cum a fost creat unul dintre cele mai bune spectacole de apă, lumină și sunet din lume

Water Screen Projection (folosit pentru divertisment live, povestiri mai mari decât viața, publicitate captivantă și evenimente speciale unice) este un mediu de divertisment inovator pe care LASERVISION îl perfecționează de mai bine de 30 de ani. În timp ce ecranele noastre de apă proprietare sunt unele dintre cele mai mari din industrie, cu siguranță LASERVISION s-a întrecut pe ea înșiși în anul 2017 când a creat și a stabilit recordul mondial Guinness pentru „Cea mai mare proiecție a ecranului de apă” pentru atracția IMAGINE de la Dubai Festival City Mall.

Lansat în decembrie 2016, „IMAGINE” (un adevărat spectacol de apă, foc și lumina) a devenit una dintre atracțiile strălucitoare și destinațiile turistice cu trafic intens din Dubai.

Comandat de Al-Futtaim Group Real Estate (AFGRE) pentru a proiecta, crea, instala și întreține gigantul spectacol, cu rotație de 360 ​​de grade, LASERVISION a stabilit două Guinness World Records în procesul de creare a soluției turistice care a făcut Dubai Festival City Mall ceea ce este astăzi. Locația plină de tehnologie și reprogramabilă este amplasată în primul rând, pe malul mării din Festival Bay, unde proiectia record Water Screen, fântânile dansante, efectele de flacără și tehnologiile apei sunt în centrul atenței.

Soluția de cartografiere a proiecției care stabilește recorduri este proiectată pe emblematicul Hotel Intercontinental și o multitudine de tehnologii de iluminare, LASER și audio se află pe teritoriul Festival Bay, scrie laservision.com.au