Lifestyle

Imagine de colectie cu Andreea Raicu. Este incredibil cum arata la 16 ani

Imagine de colectie cu Andreea Raicu. Este incredibil cum arata la 16 ani

Imagine de colectie cu Andreea Raicu. Vedeta a postat o imagine din perioada adolescentei si a reusit sa isi uimeasca fanii. Iata ce anume o complexa in acea perioada!

”Eu la 16 ani! Atâtea amintiri frumoase. Nici nu aveam eu idee câte îmi rezervă viitorul!”, a scris Andreea Raicu în dreptul imaginii de pe Facebook.

„Am fost complexată de gura mea!”

”Toată adolescenţa am fost complexată de gura mea! Mi se părea ca am buzele prea mari, nu îmi plăceau deloc şi mă mai pricopsisem şi cu o poreclă care mă timora şi mai tare. Când am mai crescut, ele au devenit un atu, un motiv de complimente atât din partea femeilor, cât şi a bărbaţilor. Paradoxal, presa mai resuscitează şi azi subiectul acidului hialuronic pe care mi l-aş fi injectat în buze!

De fiecare dată îi invit să caute în arhivă poze cu mine de când aveam 20 de ani şi vor vedea că nu s-a schimbat nimic! Morala: ceea ce la un moment dat percepeam ca pe un defect fizic s-a transormat într-o calitate. Şi nu cu ajutorul medicului estetician, ci al timpului. De fapt, nu s-a schimbat nimic fizic la mine, ci doar psihic. Pentru că buzele sunt doar un exemplu”, a declarat ea în urma cu ceva timp, potrivit okmagazine.ro.

Imagine de colectie cu Andreea Raicu. Este incredibil cum arata la 16 ani

Eu la 16 ani! 😊 Atatea amintiri frumoase. Nici nu aveam eu idee cate imi rezerva viitorul!

Posted by Andreea Raicu on Tuesday, 4 August 2020