Info Actual

Info Actual > Showbiz > Imagini cu un puternic efect de râs. Mircea Badea s-a molipsit de la Alexandru Rafila! Criză de râs, în direct, la TV
Showbiz

Imagini cu un puternic efect de râs. Mircea Badea s-a molipsit de la Alexandru Rafila! Criză de râs, în direct, la TV

Imagini cu un puternic efect de râs. Mircea Badea s-a molipsit de la Alexandru Rafila! Criză de râs, în direct, la TV

Imagini cu un puternic efect de râs. Mircea Badea s-a molipsit de la Alexandru Rafila! Criză de râs, în direct, la TV.

Prof. dr. Alexandru Rafila a avut o criză de râs în cadrul unui interviu video cu Marius Tucă. După ce a auzit declaraţiile ministrului Nelu Tătaru despre pandemie, Rafila a râs cu lacrimi, iar râsul său nu a rămas fără de urmări. Râsul doctorului Alexandru Rafila se pare că are ceva contagios.

Mircea Badea a încercat să comenteze pe marginea emisiunii în care Rafila râde cu lacrimi ascultându-l pe Marius Tucă. Bineînțeles că Badea „s-a infectat” de cascadele de râs ale lui Rafila.

„Nu văzusem, e foarte tare, într-adevăr. Eu cred că eu sunt nebun, cred că eu sunt nebun, sunt nebun eu rău. Am încercat eu să cutare, dar cutare… Băi, nene, totuși, țara în care trăim. Cum a zis? A zis așa. Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând, ca și intensitate, a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta, nu suntem în scădere, suntem în… momentul în care, dacă respectăm în următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou”, a spus Mircea Badea printre hohote de râs.

2. -imagine fara descriere- (mircea-badea-criza-de-ras_97328900.png)

Imagini cu un puternic efect de râs. „Putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe”

Mircea Badea a continuat să citească din comunicatul de presă al MInistrului Sănătății. Realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a încercat să-și mențină prestanța printre hohotele de râs.

Iar aia cu două cocoașe: încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe, putem face o a doua cocoașă, care poate fi mai violentă decât prima cocoașă.

Râd ca un cocoșat, stimați telespectatori. Stimați telespectatori, dl Tătaru ne-a explicat că trebuie să facem dintr-o cămilă un dromader, puteți să faceți asta? Puteți, puteți? Vă rog!” a întrabat retoric Badea.