Lifestyle

Imagini de infarct cu fostul lider WTA. Cum arată frumoasa sportivă, după ce a spus „adio” tenisului

Imagini de infarct cu fostul lider WTA. Cum arată frumoasa sportivă, după ce a spus „adio” tenisului

Imagini de infarct cu fostul lider WTA. Ajunsă la 30 de ani, Caroline Wozniacki a rămas la fel de frumoasă, chiar și după ce a spus adio tenisului.

Caroline Wozniacki, fostă jucătoare de tenis daneză care s-a aflat, începând cu 28 ianuarie 2018, pe poziția întâi în clasamentul WTA, a postat pe contul personal de socializare câteva imagini de la ultima petrecere, la care a primit sute de comentarii şi mii de „like-uri”.

Fratele fostei tenismene, fotbalistul danez Patrik Wozniacki, a acceptat să vorbească despre soara sa. El spune că „nu a mai pus mâna pe racheta de tenis de atunci. Ea şi soţul ei şi-au luat câteva rachete în vacanţă, însă nu le-au folosit. Au preferat să facă tot felul de alte lucruri.

Avem de-a face cu o Caroline care este fericită cu noua ei viaţă

Au fost mereu lucruri de făcut. Nu a stat pur şi simplu să se plictisească în casă. Viaţa ei de zi cu zi nu stă în loc, doar pentru că ea a renunţat la tenis”, a afirmat Patrik Wozniacki.

„Acum avem de-a face cu o Caroline care este fericită cu noua ei viaţă. Cred că i se potriveşte perfect. Acum are, în sfârşit, mai mult timp de petrecut alături de David (n.r. soţul ei, fostul baschetbalist David Lee), ceea ce nu se întâmpla înainte”, a concis Patrik Wozniacki, potrivit digisport.ro.