Info Actual

Info Actual > Showbiz > Împreună la bine și la greu! Soția lui Idris Elba, dovadă supremă de iubire
Showbiz

Împreună la bine și la greu! Soția lui Idris Elba, dovadă supremă de iubire

Împreună la bine și la greu! Soția lui Idris Elba, dovadă supremă de iubire

Împreună la bine și la greu! Soția lui Idris Elba, dovadă de iubire. Elba-Sabrina Dhowre a ales să nu se izoleze de soțul său. Actorul a făcut public faptul că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Și, după cum era de așteptat, soția lui a luat boala de la soțul său și acum au amândoi COVID-19.

Într-un interviu online, Sabrina i-a explicat lui Oprah că a simțit nevoia de a fi alături de soțul ei. Cei doi soţi au stat de vorbă cu Oprah Winfrey despre carantina lor, petrecută împreună în New Mexico, unde era în plină producţie cel mai recent film al lui.

“Oprah, îţi pot spune că am descoperit în dimineaţa aceasta că sunt şi eu pozitivă pentru coronavirus”, i-a dezvăluit doamna Elba mogulului media. Idris Elba a adăugat că soția sa n-a dezvoltat “simptome majore” şi că se simte bine.

“Este interesant şi îngrijorător în acelaşi timp cum cei bolnavi sunt purtători şi se pot simţi bine, dar pot transmite boala foarte uşor”, a spus Elba, referindu-se la faptul că este asimptomatic.

Pentru a trece timpul petrecut în izolare mai uşor, cei doi soţi joacă jocuri video, şah şi încearcă să găsească moduri creative de-a petrece timpul. Actorul s-a apucat de învăţat să cânte la chitară şi îi mai face câte o serenadă jumătăţii sale.

“Când se întâmplă aşa ceva în lume, dragostea e tot ce avem. Cine sunt eu să refuz sprijinul pe care mi l-a acordat soţia mea?”, a mai spus actorul.