Info Actual > Social > În ce condiții se vor putea organiza nunțile? ”Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie”
Social

În ce condiții se vor putea organiza nunțile? ”Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie”

În ce condiții se vor putea organiza nunțile? ”Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie”

În sfârșit se vor putea organiza și nunți, odată ce măsurile se vor relaxa. Până acum, aproximativ 200 de mii de cupluri nu s-au putu căsători din cauza pandemiei de coronavirus, și așteaptă această veste.

Evenimente din 15 mai

„Propunerea industriei a fost să avem aceste evenimente încă din 15 mai. Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie, pentru cei care s-au vaccinat, pentru cei care au trecut prin boală și pentru cei care sunt dispuși să își facă teste”, spune Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților.

Ne ocupăm de aceste teste chiar la intrare

„Organizatorii din domeniul nunților suntem deschiși să ne ocupăm de aceste teste chiar la intrarea în cadrul evenimentului.

Asociația este foarte implicată în ținerea cursului cu mirii care au în acest sezon programată nuntă. Vorbim de 200 de mii de cupluri care așteaptă să își facă nuntă și care sunt foarte deschiși să aibă nuntă în aceste condiții”, a mai precizat Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților, potrivit Antena 3.