Info Actual

Info Actual > Ezoteric > În plină criză, o zodie stă excelent cu banii. Sfat astrolog. „Atenție la împrumuturi!”
Ezoteric

În plină criză, o zodie stă excelent cu banii. Sfat astrolog. „Atenție la împrumuturi!”

În plină criză, o zodie stă excelent cu banii. Sfat astrolog. „Atenție la împrumuturi!”. Daniela Simulescu, astrolog Dc News, a vorbit despre conjuncția Mercur-Uranus, care se petrece în casa a 11-a a unei zodii. Aceasta a ținut să atragă atenția că, deși domeniul banilor e bine aspectat, nativii acestei zodii ar trebui să fie atenți la împrumuturi și cerdite.

411“Aș vrea să vorbim despre această conjuncție Mercur – Uranus, care se petrece la voi în casa a 11-a. În primul și primul rând, vreau să știți că este foarte importantă, pentru voi, comunicarea cu prietenii, cu tot ce înseamnă anturaj. Poate după ce trece pandemia, vă doriți un job mai bun. Să aranjați ceva prin casă. Însă, în momentul acesta, voi nu aveți toate detaliile.

حظك اليوم السبت 4-4-2020 برج السرطان على الصعيد المهني والعاطفي ...

 

Dacă vă bazați doar pe ce e în capul vostru, nu este momentul. Pentru că încă sunteți foarte liniștiți, aveți în casa a 12-a pe Venus. Mai bine îi întrebați pe ceilalți, o să rămâneți surprinși de câte sfaturi bune primiți.

 

În continuare, v-aș atrage atenția, cât Marte este acolo. Chiar dacă face un aspect bun cu Venus, la banii pe care îi dați altora. Toate împrumuturile pe care le oferiți în perioada aceasta, toate creditele pe care le faceți la bancă nu vor fi atât de ușor de rambursat sau de ușor de primit înapoi.

Mai multă grijă, mai multă atenție, cât mai stă Marte pe acolo. V-aș ruga să vă scrieți într-un jurnal care sunt fricile voastre cele mai mari. Și de ce sunt ele cele mai mari. De unde provin ele și de ce le aveți. În momentul în care veți ajunge la o conștientizare a acestor probleme, vă garantez că acele frici nu vă vor mai ține sub talpa lor”, a spus Daniela Simulescu despre nativii Rac.