Info Actual

Info Actual > Showbiz > În plină pandemie, Pro TV a luat o decizie de ultim moment! „Este o perioadă în care ne reinventăm!
Showbiz

În plină pandemie, Pro TV a luat o decizie de ultim moment! „Este o perioadă în care ne reinventăm!

În plină pandemie, Pro TV a luat o decizie de ultim moment! „Este o perioadă în care ne reinventăm!

În plină pandemie, Pro TV a luat o decizie de ultim moment!  Chiar dacă România trece peste un moment de calvar, Adela Popescu și Cove, cei doi simpatici prezentatori, aduc telespectatorilor știri actuale despre subiectul care ne presează pe toți în aceste zile. Mai mult, cei doi vin cu idei bune de relaxare, atât de necesare, prin discuțiile pe skype sau telefon cu cele mai îndrăgite vedete din România.

Responsabili și deciși să asigure siguranța tuturor celor implicați în realizarea emisiunii, în fiecare ediție în platou sunt prezenți doar 1 sau 2 invitați, restul fiind surprinși la ei acasă, prin intermediul aplicațiilor online. Chiar și vremea este adusă de Viviana, de acasă!

Surpriza pentru telespectatori a fost modul în care cei doi prezentatori au decis să respecte normele de siguranță. Dacă la începutul perioadei, prezentatorii stăteau în colțuri diferite ale studio-ului, începând de săptămâna trecută, Adela este acasă! Astfel, ea este prezentă, online, zi de zi, alături de Cove, care se află în studio!

În plină pandemie, Pro TV a luat o decizie de ultim moment! Mai avem unele momente de întreruperi

”Când toată lumea găsește soluții de a ne muta în online, așa am făcut și noi, astfel încât să pot transmite din dormitor! Mai avem unele momente de întreruperi când cei mici au nevoie de mine, dar sunt sigură că telespectatorii sunt înțelegători!”, spune Adela despre această nouă provocare!

Cove simte că ”este o perioadă în care ne reinventăm, în care descoperim noi posibilități de a comunica și a face lucruri împreună…dar la distanță! Îmi lipsește Adela, evident, și mi-ar fi plăcut să putem fi amândoi în studio, dar mă bucur că am găsit această variantă și că putem fi alături de telespectatori, zi de zi!”