Lifestyle

În sfârșit! Încep lucrările la un important pasaj pe Centura București

În sfârșit! Încep lucrările la un important pasaj pe Centura București. Încep lucrările pentru construirea pasajului de la Mogoșoaia, pe Centura București-Nord, primul șantier nou deschis anul acesta în zona Capitalei. Compania de Drumuri predă astăzi amplasamentul către antreprenori, care trebuie să termine pasajul suprateran în 24 de luni.

După Sărbătorile de Paști vor începe și lucrările pentru construcția pasajului de la Cernica, tot pe Centura București-Nord.

 

Atenție la semnalizarea lucrărilor!

Lucrările continua ți pe Centura București-Sud unde se asfaltează în zona Bragadiru, între Domnești și intersecția de la Jilava.

De luna viitoare vor începe lucrările pentru construirea pasajelor de la Beceni și Popești-Leordeni – soluția tehnică este sens giratoriu suspendat. De asemenea, în zona celor două intersecții, Centura București-Sud va fi lărgită la patru benzi.

Zone cu restricții pe drumurile naționale

Trei zone cu restricții astăzi pe DN 7 Valea Oltului, toate în Județul Vâlcea. Prima este între Căciulata și Brezoi, de la ora 9:00 la 15:00 se taie arborii de la marginea carosabilului, la km 230, înainte de Câineni, plombări cu trafic dirijat la paletă, iar la km 238, după Câineni, aproape de limita cu județul Sibiu, semafor pentru o consolidare. La final, mergem și pe Autostrada Soarelui; s-au ridicat restricțiile de pe primul segment între Centura București-Sud și Cernica și au început afaltările pe următorul tronson, tot de 6 km, de la Cernica până la km 23 aproape de Brănești, de asemenea cu închiderea sensului spre Litoral și devierea circulației pe Calea 2, cu restricții progresive de viteză.