Showbiz

În sfârșit, s-a aflat adevărul! Iubita lui Liviu Vârciu și-a etalat bijuteriile cele mai de preț

În sfârșit, s-a aflat adevărul! Iubita lui Liviu Vârciu și-a etalat bijuteriile cele mai de preț

În sfârșit, s-a aflat adevărul! Iubita lui Liviu Vârciu și-a etalat bijuteriile cele mai de preț

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2017. S-au întâlnit, s-au plăcut și au făcut imediat un copil.  S-au despărțit, s-au împăcat și au mai făcut un copil, după cum povestea chiar Liviu într-unul dintre interviuri.

„Eram fericiți acum patru ani. Eram liniștiți, dormeam, puteam să plecăm, puteam să mergem să facem un șpriț, puteam să facem multe lucruri în casă. Lăsând gluma la o parte, ne-a schimbat în bine, ne-a maturizat un pic. Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuielile”, a declarat Liviu Vârciu pentru Xtra Night Show.

Iubita lui Liviu Vârciu și-a etalat bijuteriile cele mai de preț

Din septembrie 2017, Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a devenit mamă cu normă întreagă. De atunci, focoasa bruă a devenit mama Anastasiei Maria, iar în mai, 2020, aceasta a dat naștere și unui băiețel, Liviu Matei.

Atât Liviu Vârciu cât și Anda Călin sunt foarte rezervați în privința declarațiilor, în ceea ce privește viața lor de familie. Liviu a mărturisit în emisiunea lui Pepe, de pe pagina de Instagram, numele băiețelului său, în vârstă de cinci luni. Acesta a dezvăluit că pe fiul său îl cheamă Liviu Matei, și că el îl strigă Liviu.

„Pe fiul meu îl cheamă Liviu Matei. Vârciu Liviu Matei. Eu îl strig Liviu. Am zis că îi pun și Matei, că poate dacă atunci când o să se facă mare se întâlnește cu vreunul care nu e fanul meu, să-i zică că îl cheamă Matei. „Cum te cheamă?”, „Matei”.

Dacă e fanul meu, să-i zică că-l cheamă Liviu. Nu, să-i dau și ocazia asta, că poate zice „Mi-ai pus Liviu. Lasă-mă în pace, nu vreau să fiu Liviu Vârciu!”, a explicat vedeta Antenei 1.

Anda Călin a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii în care apre cu câteva bijuterii neprețuite. Bruneta are la gât două coliere superbe, cu numele copiilor săi, Anastasia și Matei.