Info Actual

Info Actual > Showbiz > Încă o victimă a coronavirusului! Revista Playboy se închide după 66 de ani
Showbiz

Încă o victimă a coronavirusului! Revista Playboy se închide după 66 de ani

Încă o victimă a coronavirusului! Revista Playboy se închide după 66 de ani

Încă o victimă a coronavirusului! Revista Playboy se închide după 66 de ani. Brand cunoscut de mai mult de 90%  din populația lumii, Playboy a anunțat că închide varianta print. Decizia este grăbită de pandemia mondială de coronavirus.

Fondată de regretatul Hugh Hefner, revista a devenit un punct cultural de contact recunoscut la nivel mondial. După ani buni de vânzări în scădere, s-a luat decizia de a opri în sfârșit tipărirea revistei, interesul rămânând pe conținutul online.

Ben Kohn, CEO al Playboy Enterprises, a declarat că decizia de a închide Playboy a fost grăbită de pandemia coronavirusului. Potrivit Mirror, Ben Kohn, CEO al Playboy Enterprises, a afirmat într-o scrisoare deschisă că „uneori trebuie să dai drumul trecutului pentru a face loc viitorului. Așadar, ne îndreptăm atenția către realizarea misiunii noastre în cel mai eficient mod pe care îl putem: să contribuim la crearea unei culturi în care toți oamenii își pot găsi puncte de interes”.

Acesta a mai spus că „Playboy poate însemna diverse lucruri pentru mulți oameni. O revistă pentru unii, un stil de viață pentru alții, un brand de îmbrăcăminte, un club de apartenență și chiar, pentru unii, un corupător al tinerilor noștri”.

După încheierea tipăririi revistei, Playboy Enterprises va trece la un program de publicare digitală pentru tot conținutul său. Inclusiv pentru Interviul Playboy, 20Q, Consilierul Playboy și, bineînțeles, pictorialele Playmate.