Social

Incendiu puternic la o celebră shaormerie din Capitală. S-a intervenit cu 14 autospeciale

Incendiu puternic la o celebră shaormerie din Capitală. S-a intervenit cu 14 autospeciale

Incendiu puternic la o celebră shaormerie din Capitală. S-a intervenit cu 14 autospeciale! Incendiul a cuprins întreaga shaormerie Dristor, situată pe Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Două persoane au fost intoxicate cu fum, având nevoie de asistență medicală, una fiind transportată la spital.

Locatarii unui bloc situat în apropiere au fost evacuați din cauza fumului și a flăcărilor care riscau să se întindă. Mai ales că fațada blocului a fost afectată de flăcări.

Martorii au povestit clipele de groază prin care au trecut. „Am văzut flăcările, cât blocul erau. Am început să țip, am ieșit la bucătărie, la vecinii mei deja se spărseseră geamurile și mi-au spus să ies afară. Vă dați seama că am ieșit, dar nu sunt bună nici acum, sunt terminată”, a spus o locatară pentru Antena 3.

Incendiu puternic la o celebră shaormerie din Capitală. S-a intervenit cu 14 autospeciale. O angajată a shaormeriei a povestit că era o flacără foarte mică la cuptor și dintr-o dată s-a extins: Dar nu știm de la ce s-a întâmplat, pentru că am fugit unul în stânga, unul în dreapta”.

Un alt martor a văzut cum oamenii de pe stradă strigau la cei din bloc să iasă afară: ”Flăcările s-au răspândit foarte repede la primele etaje. Oamenii de pe stradă strigau la locatari să iasă afară”

Au acţionat 14 autospeciale de stingere

„Pompierii ISU B-IF au intervenit în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din bd. Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât şi la exterior, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de 400 mp.

Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului şi pentru evacuarea locatarilor din 2 blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant.

Au acţionat 14 autospeciale de stingere, 3 autoscări, SMURD, descarcerare. În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat şi o femeie), angajaţi ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon”, a transmis ISU B-IF.