Lifestyle

Incendiu urias in Sighisoara. Mesaj RO-ALERT pentru degajari mari de fum

Incendiu urias in Sighisoara. Mesaj RO-ALERT pentru degajari mari de fum

Incendiu urias in Sighisoara. Pompierii mureşeni încearcă încă de aseară să stingă incendiul care a izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Sighişoara şi care se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

ISU Mureş a anunţat că în urma degajărilor mari de fum, populaţia a fost avertizată printr-un mesaj Ro-Alert. Detalii despre situaţia din zonă aflăm de la purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, Dan Petru Daniel:

Dan Petru Daniel: S-au deplasat la locul solicitat pompierii militari de la Detaşamentul Sighişoara, Detaşamentul Târgu Mureş şi trei cisterne cu apă ai unor operatori economici. Incendiul s-a manifestat violent pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

Pentru această intervenţie s-a activat parţial inclusiv ruta operativă şi s-au transmis două mesaje Ro-Alert, unul aseară şi unul în această dimineaţă, din cauza degajărilor foarte mari de fum. În momentul de faţă se acţionează pentru stingerea incendiului cu aproximativ 12 cadre militare, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o motopompă transportabilă şi două cisterne de apă.