Info Actual

Info Actual > Showbiz > Începe măcelul la Asia Express: „M-a lovit în cap…”
Showbiz

Începe măcelul la Asia Express: „M-a lovit în cap…”

Începe măcelul la Asia Express

Începe măcelul la Asia Express. Vedetele au parcurs deja jumătate din traseul anevoios impus de Drumul Comorilor, iar luni seară, cele 6 echipe reunite ce s-au luptat pentru cea de-a doua imunitate a etapei au avut de înfruntat noi provocări.

Alex Abagiu și Radu au fost primul cuplu care, după o zi grea, au ajuns la ultimul punct de control.  Cei doi au câștigat imunitatea, o noapte de cazare la hotel și garanția că pentru ei Asia Express va continua: ”A fost o bucurie enormă, pentru că am tras foarte tare toată ziua. Mai mult decât orice, imunitatea asta este imposibilitatea celorlalți de a ne vota în cursa pentru ultima șansă”.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, prima echipă ce a adjudecat imunitatea etapei, vor răsufla și ele ușurate, pentru că au garanția continuării competiției.

”Acum începe măcelul!”

În această seară, de la 20.00, vedetele vor spune pentru a cincea oară ”ultima șansă” la Asia Express- Drumul Comorilor.

Cursa menită să îi facă să demonstreze că merită să rămână în concurs se va desfășura într-un loc inedit, un peisaj deșertic al dunelor de nisip, însă temperaturile ridicate vor fi primul impediment al concurenților: ”Este foarte, foarte cald. Dacă aici va avea loc cursa suntem mâncați!”.

În această seară, ultimele două echipe ajunse la punctul de control în ediția de luni se vor califica automat, în vreme ce o a treia echipă se va alătura în urma sesiunii de votare: ”Acum începe măcelul! Când suntem mai puține echipe cresc și șansele de a fi votat”.

Strategiile vor lua contur, prieteniile vor pierde teren în fața spiritului competitiv, iar nervii se vor încinge într-o cursă ultimatum ce îi va testa din toate punctele de vedere.

Misiunile vor începe în deșert, lângă ocean, într-o zonă protejată prin lege, unică în Filipine, iar prima probă a serii va fi una de atenție și anduranță. Cele trei cupluri ce riscă eliminarea vor juca sudoku, dar nu cu cifre, ci cu fructe: ”Ce e asta?! Error 407! M-a lovit în cap, ecran albastru, nu am înțeles absolut nimic!”.

Mai exact, concurenții trebuie să refacă un panou cu fructe fără a dubla pozele identice pe liniile verticale sau orizontale, însă pentru a obține imaginile vor fi nevoiți să refacă un traseu prin deșert. Dacă panoul sudoku se află la baza dunelor, pentru a obține restul cartolinelor vedetele trebuie să le aducă din vârf cu ajutorul unui skateboard de nisip: ”Până mâine jucăm!”, vor spune aceștia extenuați încă de la prima probă.
Cum se va desfășura cursa ultimatum, care sunt cele trei echipe ce se vor lupta cot la cot pentru locul lor în joc, dar și ce verdict ascunde cufărul, telespectatorii Antena 1 vor afla diseară, de la 20.00, la Asia Express- Drumul Comorilor.