Info Actual

Info Actual > Social > Inceputul anului scolar. Traian Basescu: “Va fi un dezastru pentru copii si familii”
Social

Inceputul anului scolar. Traian Basescu: “Va fi un dezastru pentru copii si familii”

Inceputul anului scolar. Traian Basescu:

Inceputul anului scolar. Traian Basescu a declarat ca nu s-a facut nimic pentru deschiderea scolilor si critica felul in care guvernantii au gestionat pregatirile pe timpul verii.

“Spre exemplu, acum începe şcoala şi ei acum se agită, Deci nu s-au agitat o vară întreagă-. Ei acum pregătesc dascălii pentru curriculul online.

Dacă micșorezi curricula găsești modalităţi de substituire. Nu au făcut nimic iar maine poimâine vor spune, școlile sa se descurce.

Vom avea o transmitere a bolii de nedescris. Aveam primării ce aveau posibilitatea de a pregăti structuri modulare pe post de clase. Nu au făcut nici asta233. E greu sa mai descrii incompetenţa şi lipsa de viziune a acestui guvern.

Mai bine pregăteau cadrele didactice sa predea la distanţă, sa pregătească acoperirea rețelelor in zonele rurale pentru același motiv sau se puteau interconecta la rețeaua optica a Trans Electrica sau a CFR.

Inceputul anului scolar. Traian Basescu: “Va fi un dezastru pentru copii si familii”

Nu au făcut nimic și acum se pregătesc cu aparatul de propaganda cât de bine fac ei si cum ratam din cauza nu știu cui debutul de an școlar. Acest debut de an școlar nu poate fi altceva decât un dezastru pentru copii şi familii”, ne-a spus în exclusivitate Traian Băsescu la Romania TV