Lifestyle

Inchiderea bisericilor. Silviu Biris: Nu suntem bucăți de carne care merg în crematorii!

Inchiderea bisericilor. Actorul Silviu Biris, student la Facultatea de Teologie, a marturisit ca nu este de acord cu decizia de a inchide bisericile, iar slujbele sa se desfasoare in lipsa credinciosilor.

Silviu Biris a publicat un mesaj prin care isi exprima dezamagirea fata de autoritati, care au decis sa inchida lacasurile de cult in timpul pandemie de Covid-19.

„În atenția celor care și-au asumat deciziile unei țări. Vă faceți părtași la moartea unui popor. Închizând bisericile, închideți «Spitalele Sufletelor». Voi aveți acum de lucru. Dar noi ce facem?! Vă privim încarcerați cum vă faceți și faceți planuri de salvare. Lăsați-ne și pe noi să vă ajutăm! Lăsați-mă și pe mine să mă salvez! Lăsați-L și pe Dumnezeu să lucreze! Altfel veți fi responsabili nu pentru 70 sau 100 sau 1.000 de decese, ci pentru milioane.

Inchiderea bisericilor. Silviu Biris: Nu suntem bucăți de carne care merg în crematorii ca niște gunoaie

Nu vă mai raportați doar la cele materiale, văzute, raportați-vă și la suflet, la cine vă dă viață și vă ține în viață! Nu suntem bucăți de carne care merg în crematorii ca niște gunoaie. Suntem oameni! Cât despre cei care nu mărturisesc aceeași credință cu mine, uitați-vă în sufletele voastre. Sunt probabil la fel de goale ca portofelele… Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!”, a scris pe conturile sociale actorul Silviu Biriș, student la Facultatea de Teologie din București.

De altfel, Patriarhul Romaniei, Preafericitul Parinte Daniel, ii este profesor lui Silviu Biriș, actorul fiind un crestin adevarat, scrie Click!.