Info Actual

Info Actual > Social > Închiderea mall-urilor și a sălilor de sport. Orban: Uitați-vă că e posibil un val doi!
Social

Închiderea mall-urilor și a sălilor de sport. Orban: Uitați-vă că e posibil un val doi!

Închiderea mall-urilor și a sălilor de sport. Orban: Uitați-vă că e posibil un val doi!

Închiderea mall-urilor și a sălilor de sport. Premierul României, Ludovic Orban, a dezvăluit aseară dacă mall-urile și sălile de fitness vor fi închise.

Reamintim că ieri a fost ziua în care PNL a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare. Cu această ocazie, Ludovic Orban a oferit câteva declarații și a răspuns la întrebările pe care le-a primit din partea jurnaliștilor.

În momentul în care a fost întrebat dacă mall-urile și sălile de sport vor fi închise dacă numărul cazurilor de infectări nu va scădea în următoarele 14 zile, Ludovic Orban a răspuns că nu avem astfel de măsuri. Obiectivul nostru e să reducem numărul de infectări, prin măsurile pe care le-am luat.

„De altfel, România este într-o situație relativ stabilă. Sigur, am avut o creștere a numărului de cazuri, dar uitați-vă că e posibil un val doi. Cei mai mulți specialiști asta spun, că e un val doi, care a afectat alte țări într-un mod mult mai dramatic și mai profund decât România. Iar tocmai măsurile pe care le-am gândit sunt măsuri care să ducă la reducerea numărului de infectări atunci când se depășesc anumite praguri”, a mai spus Ludovic Orban.