Diverse

Incident la Curtea Reginei. Turistă dezamăgită după ce paznicul Reginei a țipat la ea pentru că a atins frâiele calului

Incident la Curtea Reginei. Turistă dezamăgită după ce paznicul Reginei a țipat la ea pentru că a atins frâiele calului
FOTO: captura tik tok

Un turist londonez a promis că nu se va mai întoarce niciodată în Capitala Marii Britanii după ce l-a surprins într-o filmare pe un membru al gărzii Reginei țipând la mama sa pentru că a atins frâiele calului.

Incident la Curtea Reginei. Turistă dezamăgită după ce paznicul Reginei a țipat la ea pentru că a atins frâiele calului

Un membru al gărzii Reginei a fost filmat țipând la o turistă care s-a apropiat prea mult de calul său. Imaginile au fost încărcate pe TikTok de fiul acesteia, care a promis că nu se va întoarce la Londra după incident.

Filmarea arată cum mama utilizatorului se îndreaptă spre soldatul călare, în fața Palatului Buckingham, după ce a stat la coadă pentru a face o poză. În timp ce era fotografiată, ea se întinde pentru a ține frâiele calului, neliniștind vizibil animalul. Acest lucru îl determină pe soldat să strige: „Ia distanță de salvamarul Reginei, nu atinge frâiele!”

Comanda a făcut-o să tresară pe femeia, care s-a îndepărtat șocată, imediat ce paznicul a țipat la ea. Incidentul l-a determinat pe utilizatorul TikTok să promită că nu se va întoarce niciodată în Capitală în semn de protest față de tratamentul acordat mamei sale.

Clipul, care a fost apreciat de utilizatorii TikTok de peste 188.000 de ori, are subtitrarea: „Nu ne vom întoarce niciodată la Londra după acest incident”.

Însă unii utilizatori de pe platforma de socializare n-au avut prea multă simpatie pentru femeia din videoclip. Unii au comentat că, în opinia lor, femeia a fost de vină, adăugând că garda Reginei face parte din forțele armate – nu din Disneyland.

Unul a scris: „Nu este Disney; sunt cai de lucru și servesc armatei”.

Un al doilea a comentat: „Chiar nu le pasă dacă te întorci, îți promit”, iar al treilea a remarcat: „O servește [pe regină], nu ai voie să atingi gardianul”.

O persoană din secțiunea de comentarii și-a amintit că i s-a permis să apuce frâiele pentru o poză după ce a cerut permisiunea unui soldat.

La rândul său, un purtător de cuvânt al armatei a declarat că toate incidentele de acest fel sunt analizate.

„Luăm în serios toate incidentele de acest fel și dorim să ne asigurăm că toți cei care vizitează gardienii pe cai se simt bine.”

„Această zonă este deosebit de aglomerată de turiști și, uneori, soldații care se ocupă de gardă trebuie să strige puternic pentru a alerta publicul dacă se apropie prea mult de cai, ceea ce s-a întâmplat în acest caz.”

„Avem semne amplasate lângă boxele pentru cai, care afirmă că aceștia mușcă și ar încuraja întotdeauna publicul să nu se apropie de cai, deoarece, până la urmă, aceștia sunt animale și pot fi imprevizibili.”