Info Actual

Info Actual > Showbiz > Incredibil ce a putut să spună Bianca Dragușanu despre Alex Bodi! Scandal total
Showbiz

Incredibil ce a putut să spună Bianca Dragușanu despre Alex Bodi! Scandal total

Incredibil ce a putut să spună Bianca Dragușanu despre Alex Bodi! Scandal total
Incredibil ce a putut să spună Binaca Dragușanu despre Alex Brodi! Doar ce s-au desparțit și scandalul excaladează între Bianca Dragușanu și Alex Brodi. În urmă cu două zile, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț. Acum, cei doi își aruncă săgeți prin intermediul rețelelor de socializare.

După ce Bodi a recunoscut public că a înselat-o pe Bianca, vedeta nu a pierdut timpul și s-a răzbunat în modul ei, într-o postare pe Internet.

Bianca a postat recent o fotografie extrem de sexy, la care fanii au reacționat, imediat.

„Acum e frustrat Alex. Pff, ce bărbat ar înșela o femeie ca tine?”, a fost comentariul lăsat de o fană la postarea Biancăi. Cu adevărat surprinzător a fost faptul că răspunsul blondinei nu a întârziat să apară: „Să vezi cu ce purcică!”, a scris înapoi Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi i-ar fi trimis Biancăi Drăgușanu o înștiințare prin care trebuia să se prezinte la notar, pentru a pune punct pentru totdeauna mariajului. Evenimentul nu a fost unul tocmai liniștit, căci a izbucnit un scandal monstru.
Alex Bodi i-a aruncat Biancăi telefonul mobil pe geam:

„Mi-a luat telefonul! Mi-a luat telefonul și l-a spart! Telefonul meu este la el”, a Bianca.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au semnat actele de divorţ, marti, la notar, dar bineînțeles că evenimentul nu a fost lipsit de mici incidente.

La ieșirea din cabinetul notarului, Bianca precizat că Bodi i-a spart telefonul mobil, dar nici ea nu s-a lăsat mai prejos și a aruncat, la rândul ei, telefonul fostului soț pe geam.

Întrebată dacă s-a grăbit cu această căsnicie, vedeta a spus: „Da, m-am grăbit”.

Alex Bodi i-a trimis Biancăi Drăgușanu, printr-un executor judecătoresc, o înștiințare potrivit căreia trebuie să se prezinte pe 10 martie la notar, acolo unde ar urma să divorțeze. Se pare că de data aceasta omul de afaceri a fost cel care a înaintat actele de divorț.