Diverse

Incredibil cum a aflat o tânără că iubitul ei a adus o altă femeie în pat. Unghiile i-au fost de mare ajutor în investigație

Incredibil cum a aflat o tânără că iubitul ei a adus o altă femeie în pat. Unghiile i-au fost de mare ajutor în investigație

Abbs e foarte cunoscută în comunitatea ei de pe Tiktok și apreciată pentru postările sale. Doar că în dragoste n-a avut atât de mult noroc. Dar tânăra a descoperit adevărul cu ajutorul unei unghii false.

Incredibil cum a aflat o tânără că iubitul ei a adus o altă femeie în pat. Unghiile i-au fost de mare ajutor în investigație

Tânăra a făcut recent un video în care le-a povestit fanilor săi cum și-a dat seama că băiatul cu care a avut o relație a înșelat-o. Abbs a mărturisit că s-a pregătit temeinic pentru prima noapte petrecută în doi în locuința bărbatului, iar ea, ca să arate perfect, și-a pus și unghii false. Habar nu avea că acestea o vor salva de o relație toxică.

„Nu știu de ce, dar atunci când m-am uitat în jos la picioarele mele, una dintre unghii lipsea”

„În urmă cu niște ani mă vedeam cu un tip și, la un moment dat, am decis să rămân peste noapte la el. M-am gândit că în mod clar trebuie să îmi fac pedichiura, să fiu sigură că picioarele mele sunt drăguțe, catifelate.

Mi-am pus unghiile false chiar înainte să mă duc la el acasă, am luat unele de la magazin cu 1,5 lire sterline, sunt grozave. Eram acasă la el și am adormit amândoi. La un moment dat, în timpul nopții, m-am trezit ca să mă duc la baie. Nu știu de ce, dar atunci când m-am uitat în jos la picioarele mele, una dintre unghii lipsea.

M-am gândit să fac acrobațiile din Lara Croft Tomb Raider ca să îmi recuperez unghia. Mă uitam prin pat atunci când am găsit unghia, am simțit-o de fapt, că era întuneric.

„Aveam o unghie mov și restul erau albe, deci practic asta arăta faptul că o altă persoană dormise în patul respectiv”

M-am bucurat, m-am dus la baie și nu am aprins lumina, ca să nu deranjez. Aveam lipici la mine, așa că am lipit unghia la loc și m-am întors la somn. A doua zi de dimineață ne-am trezit.

Stăteam de vorbă atunci când el s-a uitat în jos la picioarele mele și m-a întrebat de ce am o unghie mov și restul sunt albe? M-am uitat jos la degete și am încremenit. Acolo stătea chiar dovada că mă înșelase.

Aveam o unghie mov și restul erau albe, deci practic asta arăta faptul că o altă persoană dormise în patul respectiv și își pierduse unghia mov. Pe întuneric nu am remarcat, dar apoi totul era evident. De atunci nu am mai vorbit niciodată”, a dezvăluit Abbs pe TikTok, Mirror.co.uk.

Sursă foto: rtv