Diverse

Incredibil, dar adevărat: Cum a devenit un bărbat campion mondial al lenei. Modele de leneși. Foto

Incredibil, dar adevărat: Cum a devenit un bărbat campion mondial al lenei. Modele de leneși. Foto

Chiar există așa ceva: campionatul lenei. S-a făcut reactualizarea datelor în acest sens și a fost desemnat noul câștigător. Cine este acesta și ce ”n-a făcut”, aflați acum.

Incredibil, dar adevărat: Cum a devenit un bărbat campion mondial al lenei. Modele de leneși. Foto

Povestea a avut loc în Muntenegru, unde un bărbat a petrecut 60 de ore stând întins, pentru a câștiga campionatul de lenevit, titrează Daily Mirror. Și chiar a reușit. El este actualul câștigător al concursului, pentru că nu s-a ridicat deloc de pe canapea, timp de câteva zile.

Pe plan mondial este primul deoarece nimeni nu mai stat până acum întins pe o canapea timp de 60 de ore. 

Zarko Pejanovic, originar din Podgorica, a devenit cel de-al 12-lea câștigător al concursului, care se desfășoară în mod tradițional în satul etnic Brezna, în apropiere de orașul Nikšić. Scopul concursului este de a ridiculiza stereotipul conform căruia muntenegrenii sunt leneși.

Anul acesta, nouă participanți s-au luptat pentru titlul de șef al leneșilor. Până la sfârșitul primei zile, șapte oameni au renunțat. În ziua a treia au mai rămas doar Zarko Pejanovic și Vuka Kolensic. În cele din urmă, Peyanov a câștigat.

Ce a primit la schimb pentru lenea demonstrată

Nu a fost greu, credeți-mă, nici măcar nu m-am încălzit”, a spus el în glumă. Bărbatul a câștigat 350 de euro, o cină pentru două persoane la un restaurant din Podgorica, cazare pentru un weekend în Brezna, unde a avut loc concursul și multe alte premii din partea sponsorilor evenimentului.

Anterior participanților li se permitea să se ridice la fiecare 8 ore pentru a merge la toaletă, acum regulile s-au cam schimbat, dar probabil a primit ”ajutor” măcar în acest sens.

Există multiple recorduri la lene

1. Cum să plimbi câinele fără să mergi pe jos

2. Ce faci când te prinde oboseala în timpul lucrului

3. Cum să faci cumpărături și să lași coșurile pe drum, fără a le pune înapoi, la locul lor.

Și exemplele pot continua, cu siguranță povești despre leneși sunt multe, și le găsim peste tot în lume.

Foto: unica.md/justsomething.co