Info Actual

Info Actual > Showbiz > Indemnul lui Michelle Obama: “Fii recunoscator pentru ce ai si fii pregatit sa…”
Showbiz

Indemnul lui Michelle Obama: “Fii recunoscator pentru ce ai si fii pregatit sa…”

Indemnul lui Michelle Obama:

Indemnul lui Michelle Obama. Fosta prima doamna a Statelor Unite a transmis un mesaj emotionant in contextul pandemiei de coronavirus. Iata cum isi petrece timpul cu familia in timpul izolarii!

In cazul unui interviu online acordat lui Ellen DeGeneres, sotia lui Barack Obama a vorbit despre perioada dificila pe care o traversam, cat si despre carantina impusa.

In momentul in care a fost intrebata cum isi petrece timpul in izolare, fosta prima doamna a raspuns:

„Știi, încercăm să dăm o structură zilelor noastre. Toată lumea este acasă. Fetele sunt acasă, pentru că țin cursurile online. Sunt în camerele lor, ocupându-se de asta. Barack a avut o conferință telefonică. Încercăm să păstrăm o rutină, dar petrecem suficient timp și pe Netflix, relaxându-ne”, a mărturisit fosta Primă Doamnă.

Indemnul lui Michelle Obama: Fii recunoscător pentru ce ai

„Mă gândesc la toți cei care vor avea de suferit din cauza economiei și trebuie să ne gândim cu toții la cum îi vom susține pe cei care, atunci când va lua sfârșit perioada de carantină, se vor uita în urmă la ce a rămas din afacerile și viețile lor.

Aceasta este partea negativă, însă partea pozitivă, cel puțin pentru noi, este că această pandemie ne forțează să ne oprim și să petrecem timp unii cu ceilalți, să avem conversații reale, să punem întrebări și să ne dăm seama cum ne putem ține ocupați fără TV și computere. Carantina este un exercițiu bun pentru a ne reaminti că nu avem nevoie de mai multe lucruri decât avem deja. Când lucruri rele se întâmplă, să ai familia aproape, să fii sănătos, e tot ce contează. Este o lecție importantă pentru copiii mei, pe care vreau să o înțeleagă.

Fii recunoscător pentru ce ai și fii pregătit să împarți ceea ce ai cu alții atunci când va veni timpul”, a mai spus Michelle, potrivit DcNews.