Info Actual

Info Actual > Showbiz > Îndemnul Oanei Lis: „Pe lângă post, să ne curățăm și interior”
Showbiz

Îndemnul Oanei Lis: „Pe lângă post, să ne curățăm și interior”

Îndemnul Oanei Lis: „Pe lângă post, să ne curățăm și interior”

Îndemnul Oanei Lis: „Pe lângă post, să ne curățăm și interior”. Aflată într-o perioadă de introspecție și de maturizare, Oana Lis a ținut să transmită un mesaj pentru urmăritorii săi.

Aceasta i-a îndemnat ca, în Săptămâna Patimilor, să aibă mai multă grijă de sufletul lor. Oana Lis e de părere că fiecare trebuie să facă un bine cât de mic pentru cei din jur. Uneori, și un telefon dat la momentul potrivit, poate ajuta pe cineva în nevoi.

„Azi, noi, ortodocșii… începem Săptămâna Mare (Săptămâna Patimilor) și e și pandemie! Știu, nu putem merge la biserică… dar știi…ce putem face noi…!?… Să ne gândim bine, să reflectăm… și să ne uităm în suflețelul nostru… și să ne gândim la cineva căruia i-am greșit în viața asta… cu voia sau fără de voia noastră!… și să-l (să o) sunăm și să-i cerem iertare!

Știu, iertarea adevărată, reală,din adâncuri… nu vine așa ușor… dar ar fi un prim pas acesta… Practicarea recunoștinței, iertării e o treabă de zi cu zi!… Pe lângă postul pe care mulți îl țin…propun să ne curătăm și interior…și exterior!…și vă zic sigur că așa ne vom ridica vibrația și energia personală… Atunci când nu poți merge în exterior…ești invitat să mergi în interior!…”,a fost mesajul Oanei Lis pe pagina sa de Facebook.