Info Actual > Diverse > Informația momentului despre Adriana Iliescu. Sicriul a ajuns acasă, iar Eliza e pregătită de înmormântare
Diverse

Informația momentului despre Adriana Iliescu. Sicriul a ajuns acasă, iar Eliza e pregătită de înmormântare

Informația momentului despre Adriana Iliescu. Sicriul a ajuns acasă, iar Eliza e pregătită de înmormântare

Informația momentului despre Adriana Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România a reușit să uimească întreaga țară în 2005, atunci când a dat naștere unei fetițe la vârsta de 67 de ani.

Timpul a trecut, iar Adriana Iliescu, în vârstă acum de 82 de ani, se declară mândră nevoie mare de fiica ei. Eliza s-a transformat într-o superbă domnișoară, este o elevă de nota zece și are planuri mari de viitor.

După ce termină liceul, tânăra vrea să urmeze două facultăți, iar mai apoi să pornească pe urmele mamei sale într-o carieră în învățământ. Cele două sunt foarte apropiate, iar Eliza este un real ajutor pentru mama sa, scrie CanCan.

„Fata termină acum clasa a XI a, predă astăzi manualele. Am scăpat de economie, i-a pus doamna profesoară nota zece și i-a ieșit media zece. Acum să vedem, mai are un hop și la latină, dacă doamna îi pune nota nouă îi iese media nouă, dacă îi pune zece îi iese zece și o să aibă zece pe linie și semestrul acesta.

Să vedem, dacă nu o să îi iasă zece pe linie, luăm lucrurile cum vin de la Dumnezeu. I-a priit foarte mult să lucreze și de acasă. Acum merge la școală, își calcă singură hainuțele. Am văzut-o într-o zi că își calcă hainele cu fierul de călcat pe lateral și i-am arătat cum se ține corect fierul de calcat. Ei, așa este toate se învață! Încetul cu încetul învață”, a declarat Adriana Iliescu, la începutul verii, pentru playtech.ro.

Fiica Adrianei Iliescu, Eliza

Adriana Iliescu și-a cumpărat sicriu și loc de veci

Dacă nu o cunoști, trebuie să citești despre una dintre cele mai în vârstă femei care a născut. Este vorba despre Adriana Iliescu, o româncă incredibilă care este profesor universitar pensionar și autorul mai multor romane pentru copii.

Cea mai bătrână mamă din România și-a achiziționat de câțiva ani și un loc de veci, un sicriu, și alte lucruri necesare pentru înmormântare și spune că nu este nimic anormal în acest sens.

„Mi-am cumparat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana, pentru Cancan.