Info Actual

Info Actual > Diverse > Inter vrea să plătească suma astronomică de transfer pentru Leo Messi. Ce țară intervine în transfer
Diverse

Inter vrea să plătească suma astronomică de transfer pentru Leo Messi. Ce țară intervine în transfer

Inter vrea să plătească suma astronomică de transfer pentru Leo Messi. Ce țară intervine în transfer

Patronul grupării milaneze, Steven Zhang, vrea să profite de nemulțumirile argentinianului, Leo Messi, în relația cu conducerea Barcelonei, dar are nevoie de bani mulți pentru a-i putea convinge pe catalani să renunțe la cel mai bun jucător din lume.

Inter a trecut la fapte pentru a reuși ceea ce părea o utopie până de curând – aceea de a-l vedea pe Leo Messi în tricoul grupării nerazzurre.

Barcelona vrea minim 300 de milioane de euro pentru Leo Messi

357Omul de afaceri chinez crede că ar trebui să ofere cel puțin 300 de milioane de euro pentru ca Barcelona să se așeze la masa negocierilor. Spre deosebire de Manchester City sau PSG, Inter nu dispune de un asemenea capital, dar a găsit soluția: Zhang a apelat la guvernul Chinei pentru a contribui la o investiție pe care o consideră de mare succes.

Tranzacția ar include o clauză prin care Messi ar deveni imaginea unor campanii publicitare. Mai mult, firma care finanțează Inter, compania Suning, ar deține drepturile tv pentru China, iar încasările ar putea depăși 150 de milione de euro, conform estimărilor.

Ce salariu ar avea Lionel Messi la Inter

Gazzetta dello Sport a dezvăluit și detaliile prin care deținătorul Balonului de Aur ar ajunge pe Giuseppe Meazza.

Inter i-ar oferi un contract pe 4 ani în valoare de 260 de milioane de euro – asta ar însemna un salariu de 65 de milioane de euro pe sezon asigurat până la vârsta de 38 de ani!

Totul ar fi pus deja pe hârtie, totul depinde de starul Barcelonei care pare nemulțumit de ce se întâmplă în ultima vreme la gruparea catalană.