Lifestyle

Ioana divorțează de Ilie Năstase! Fostul tenismen nu vrea divorț la notar

Ioana divorțează de Ilie Năstase! Fostul tenismen nu vrea divorț la notar

Se pare că, după agresiunea care a avut loc în luna ianuarie, când Ilie Năstase a agresat-o pe Ioana, era previzibilă despărțirea dintre ei doi. Fostul tenismen nu dorește divorț la notar, ci în instanță, după cum au confirmat surse apropiate familiei.

Ilie Năstase și Ioana divorțează

Ioana a luat decizia de a pune capăt căsniciei, deoarece nu mai rezistă alături de Ilie Năstase, dar, se pare că, se lovește de o problemă, fostul tenismen vrea să divorțeze la tribunal, nu la notar.

„Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au declarat surse apropiate familiei Năstase pentru Click!

În anul 2020, Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit religios, iar nașii au fost Ioana şi Ciprian Marica. În aprilie 2019, ce doi făcuse deja cununia civilă.

Ioana şi Ilie Năstase divorţează din cauza agresiunilor

Amintim că, Ioana a apelat serviciul de urgenţă 112, la începutul lunii ianuarie, unde a reclamat bătaia primită cu puţin timp în urmă de la soţul ei, Ilie Năstase. Agresiunea a avut loc în Complexul Stejarii, unde obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti. La acel moment, frumoasa brunetă a declarat că habar nu are care a fost motivul pentru care fostul tenismen a agresat-o, dar este de părere că cineva l-a influențat.

„Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, declara Ioana, pentru Click!, la acel moment, citat de România TV.