Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ioana Tufaru este disperata! Anuntul facut in urma cu scurt timp
Showbiz

Ioana Tufaru este disperata! Anuntul facut in urma cu scurt timp

Ioana Tufaru este disperata! Fiica Andei Calugareanu este preocupata dupa ce Klaus Iohannis a anuntat faptul ca mastile vor deveni obligatorii de pe 15 mai.

Fiica Andei Calugareanu este ingrijorata ca nu are masti de protectie, mai ales ca acestea vor deveni obligatorii de pe 15 mai, odata cu incheierea starii de urgență. Mastile vor fi purtate atat in spatiile inchise, cat si in transportul in comun, dupa cum a anuntat președintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Pentru ca mastile se gasesc cu dificultate in farmacii, iar in mediul online pretul este prea mare, multi oameni aleg sa le faca acasa, din materiale textile. Printre acestia se numară si actrita Ileana Olteanu, partenera de viata a actorului Dan Puric, care a inceput sa lucreze la masina de cusut, mai ales ca are timp liber pana la reluarea activitatii artistice.

Ioana Tufaru este disperata ca nu are masti de protectie, asa ca vrea sa cumpere de la actrita Ileana Olteanu:

„M-am apucat de confecționat măști! În farmacii nu am găsit….Măști albe din bumbac, etno, fashion, personalizate pentru copii… Aveam mașină de cusut, așa că am pus și copiii la treabă și le place foarte mult! Handmade work!”, a postat Ileana Olteanu pe pagina de Facebook.

“Eu m-am scos. Mă reprofilez…Am și diploma de bucătar și pot să mă mut și la croitorie”, a mai scris Ileana Olteanu, care e actrita la Teatrul National Bucuresti. Fiind prietena cu Ileana, Ioana Tufaru a abordat-o pe Facebook: „As avea și eu nevoie! Le vinzi? Cumpăr….”. „Incă nu vând”, a răspuns Ileana. “Când vinzi să mă anunți și pe mine,te rog! Vorbesc serios!”, i-a transmis Ioana Tufaru, potrivit Wowbiz.