Lifestyle

Ion Ţiriac îşi reduce la tăcere toţi duşmanii. Gest memorabil în plină molimă. Cine e vizat?

În plină criză, Ion Ţiriac îşi reduce la tăcere toţi duşmanii. Gest memorabil în plină molimă făcut de fiul celebrului fost tenismen, actualul președinte al Federației Române de Tenis.

Ion Ion Țiriac a venit în sprijinul celor mai mult expuse persoane în fața noului virus care a zdrobit lumea. Fiul șui Ion Țiriac a donat 2.400.000 de euro, bani ce vor fi cheltuiți pentru alimente , dar și alte produse indispensabile oamenilor din această perioadă critică.

În acest fel, 40.000 de oameni cu vârsta de peste 65 de ani, vor fi ajutați să nu aibă contact cu această nouă boală, asigurându-le coșuri în valoare de 60 de euro.

Ion Ţiriac îşi reduce la tăcere toţi duşmanii: Până la 40.000 de pensionari putem să ajutăm

„Până la 40.000 de pensionari putem să ajutăm să nu aibă contact cu această boală și să le fie bine, asigurându-le coșuri în valoare de 60 de euro”, a spus Ion Țiriac jr pentru Antena 1.

„Am început să ajutăm de circa trei săptămâni în Spania. Ce am făcut în Spania, acum replicăm în România, la noi în țară, la o dimensiune mult mai mare. În Spania, ne-am ocupat doar de orașul Madrid.

Aici, încercăm să fim peste tot. Vrem să ale asigurăm bătrânilor, care nu pot sau nu trebuie să se deplaseze de la domiciliu până la alimentară, un coș pe săptămână, în jur de 60-70 de euro, care să conțînă toate nevoile pe care le poate avea un pensionar, ținta numărul 1 al acestui inamic.

Totul pentru a rămâne în casă și a nu intra în contact cu alți purtători”, a mai declarat Ion Ion Țiriac.